Mi baja van a 11 éves mosógépnek? Ez alapján miben fog elhalálozni?
Néha, jellemzően az egyes programok vége felé erőlködéssel indul. Van, hogy súrlódó hangja van ("SSSS", tehát tipikusan nem fém a fémen), van, hogy a motor is hangosabban búg fel egy pillanatra ilyenkor. Ma az utolsó öblítésnél kétszer pedig olyan hanggal indult, mintha egy pillanatra (pár tized másodpercre) teljesen elakadt volna a dob. Egyébként a hang teljesen arra hasonlított, mint amikor bekapcsolunk egy hangfalat. Nem tudom jól leírni....
Egyébként a dob nagyon könnyen forog és ha meglökjük, akkor fordul még párat lendületből. Pár hónapja még kifejezetten nehezen forgott, aztán egyszer csak könnyen.
Egyébként ha nem teljesen ideális a töltet, akkor nagyokat ugorva kezd centrifugálni és mikor lelassít, akkor is előremozdul. Néha, pár havonta vízszintszabályzó hibát jelez spontán... arra jó, hogy elfelejtse a programot.
Szóval ez egy muzeális roncs.
A legelső bekezdésekben írtak alapján el fog halálozni hamarosan valamiben?
Az adáshiba a tévében ilyen, nem a hangfal bekapcsolása. :D
Ugye nem fog leégni, elfüstölni, kigyulladni? Erre a gépre én már nem költenék.
Bár...
Régi LG-ken lehet csapágyat cserélni? Egész üst cseréje nélkül?
2001-es, nem semmi....
Amúgy az normális, hogy a másik helyiségből hallani, ha fűt? Vagy csak azért, mert figyeltem. :D
Üdv!
A leírtak szerint lehet csapágy és döglődő motor indító kondenzátor is amennyiben aszinkron motoros. Ha kommutátoros motor van benne, akkor elektronika hibára gyanakszom.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!