Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Beko milyen márka hűtőknél,...

Beko milyen márka hűtőknél, vagy kerülendő?

Figyelt kérdés
első hűtőmet venném,és hát... az ár eléggé fontos tényező,ez volt legjobb kompromisszumban, fogyasztás-méret (és ár) terén.
2017. okt. 21. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Jó márkának számit.

Bár nekünk most ment tönkre a Beko márkájú hűtőnk. amit használtan vettünk. kb 7 éves volt a készülék. a gyártási dátumból itélve. De sajnos a mai gépeknél, már nem nagyon lehet elvárni hosszabb élettartamot. mikor a készülékre 2 a kopresszorra pedig 5 év garancia van.

Most Whirpool van. Kérdés meddig fog működni :)

2017. okt. 21. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
egy kínai alkatrészekből dolgozó spanyol cég, sok vele a baj de hosszú garanciát ad
2017. okt. 21. 17:10
 3/5 Maxitabi ***** válasza:
100%

A Beko egy török cég, arcelik volt eredetileg, azóta egy csomó régi európai márkát is megvett:blomberg, elektra bregenz v grundig.

A teszteken elég jó eredményeket ér el, ár-érték arányban mindig elől van. Ne várj csodákat, pl a hűtőre írják, hogy hangos, a Stiftung Warentestnél meg nem tudta tartani a beállított hőmérsékeletet...

2017. okt. 23. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Igy van. A Beko török és nem Spanyol

Én amit kerülnék az inkább a Zanussi. Silány minőségű mármár kinai minőség.

A porszivoik l botrányosan sz...rok. Meg is látszik az anyaghasználaton. Vettünk egy hepaszűrőset, porzsák nélküli. A műanyag portartály. fél év alatt elrepedt. amúgy sem volt valami bika gép. A Samsung sima porzsákos gépünk 8 éves, azóta is megy.

De a bekora visszatérve. Nem rossz márka. Régebben ők vállalták a legtöbb garit a készülékekre. És én nagyon szerettem a hűtőjüket. Sajnos beállt a kompresszor. Nem tudom hogy gyárilag volt hibás. Vagy azért mert ki tudja mit csináltak vele az előző gazdái. Minden esetre amig működött, szuper volt

2017. okt. 24. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

8 éve már járatom...nyáron 2-esen is jól teszi dolgát...nem hittem volna s a fiatalabb-márkásak ismerősöknél már régen kimúltak.

Ma milyen e márka ma? Azt nem tudom, de ma már márkás-drága sz@ron csak bosszankodnék.

2017. okt. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!