Beko milyen márka hűtőknél, vagy kerülendő?
Jó márkának számit.
Bár nekünk most ment tönkre a Beko márkájú hűtőnk. amit használtan vettünk. kb 7 éves volt a készülék. a gyártási dátumból itélve. De sajnos a mai gépeknél, már nem nagyon lehet elvárni hosszabb élettartamot. mikor a készülékre 2 a kopresszorra pedig 5 év garancia van.
Most Whirpool van. Kérdés meddig fog működni :)
A Beko egy török cég, arcelik volt eredetileg, azóta egy csomó régi európai márkát is megvett:blomberg, elektra bregenz v grundig.
A teszteken elég jó eredményeket ér el, ár-érték arányban mindig elől van. Ne várj csodákat, pl a hűtőre írják, hogy hangos, a Stiftung Warentestnél meg nem tudta tartani a beállított hőmérsékeletet...
Igy van. A Beko török és nem Spanyol
Én amit kerülnék az inkább a Zanussi. Silány minőségű mármár kinai minőség.
A porszivoik l botrányosan sz...rok. Meg is látszik az anyaghasználaton. Vettünk egy hepaszűrőset, porzsák nélküli. A műanyag portartály. fél év alatt elrepedt. amúgy sem volt valami bika gép. A Samsung sima porzsákos gépünk 8 éves, azóta is megy.
De a bekora visszatérve. Nem rossz márka. Régebben ők vállalták a legtöbb garit a készülékekre. És én nagyon szerettem a hűtőjüket. Sajnos beállt a kompresszor. Nem tudom hogy gyárilag volt hibás. Vagy azért mert ki tudja mit csináltak vele az előző gazdái. Minden esetre amig működött, szuper volt
8 éve már járatom...nyáron 2-esen is jól teszi dolgát...nem hittem volna s a fiatalabb-márkásak ismerősöknél már régen kimúltak.
Ma milyen e márka ma? Azt nem tudom, de ma már márkás-drága sz@ron csak bosszankodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!