Az Elektrolux mennyire megbízható márka?
Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 22:31
1/6 Captain Logic válasza:
Nyugodtan mondhatjuk annak.
3/6 anonim válasza:
Nem az egyik!! A legjobb!Mosógatógépem 17 évig ment napi 4-5 x használattal és müködőképesen adtam el! Lakásfelújításkor minden gépem hűtő,főzőlap,sütő,mosogatógép... minden Elektrolux!
4/6 anonim válasza:
Nekem másfél éve van egy újonnan Euronicsban vásárolt felültöltős Electrolux mosógépem. Az öblítőt sokszor idő előtt elhasználja,egy éves kora óta nyöszörgő hangja van. Ha elromlik még csak javíttatni sem szeretném. Soha többé nem vennék Electroluxot semmiből!
5/6 anonim válasza:
10 éve vettem Electrolux mosógépet, 10 évig bírta.
Úgy tudom ma már direkt úgy gyártják őket, hogy csak pár évig jók.
6/6 anonim válasza:
tervezett avulás. sajnos külön mérnöki munka hogy csak minimális ideig birják a gépek ill. alkatrészeik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!