Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy tudom az érvéghüvelyt...

Hogy tudom az érvéghüvelyt rároppantani a 1,5mm2-es vezetékre, érvéghüvely préselő nélkül?

Figyelt kérdés

Nézegettem az áraikat és elég drága, ahhoz képest, hogy valószínűleg 10 évben egyszer használnám.

Fogóval rászorítottam, de így elég lapos lett az érvéghüvely és kicsit megrepedezett. Ez így maradhat, vagy van rá valami praktika?

Ja és én úgy csináltam, hogy elsőnek összesodortam a vezetéket, és úgy szorítottam rá. De az is felvetődött bennem, hogy esetleg jobb lehet, ha a szálakat nem sodrom össze.

Ilyen fajta az érvéghüvely: [link]

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. okt. 9. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Satu. Lehetőleg nem sima pofájú, hanem a recés. Annak sokkal nagyobb ereje van, mint egy kombi fogónak.

A sodrás jó, nehezebben csúszik le a kábelről a bélvéghüvely.

2017. okt. 9. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Sima kombináltfogó is jó! de Tessco Auchan stb. lehet egyszerű készletet venni,hüvelyt is adnak hozzá,persze sokat ne várj tőle,de olcsó
2017. okt. 9. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Na kíváncsi vagyok melyik változat fog tartósan beválni.

Ha jólsejtem kb egyikse.

2017. okt. 9. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A roppamntófogó pofájának profilja nem véletlenül olyan, amilyen. Pont annyira és úgy nyomja meg a sarut, ahogy kell. Ahogy a legjobban szorítja a vezetéket. Ha laposra nyomod fogóval,és már repedezik, akkor az csak dekorációnak és a lelkiismereted megnyugtatására jó, hogy tettél rá sarut, de hosszú távra nem.
2017. okt. 9. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
16%
Rászorítod,bármivel,és utána kézzel megpróbálod a vezetékről lehúzni.Ha nem sikerül,akkor jó!!
2017. okt. 10. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!