Hogyan mostok ruhákat? Hova kell tenni a mosóport vagy az öblítőt?
Hova kell tenni a mosóport vagy az öblítőt?
Ott vannak a piktogramok a betöltőn. Azok alapján már szépen rá lehet jönni, hogy mit hova kell tölteni.
RTFM.
A mosógéphez kaptál egy felhasználói kézikönyvet. Azt kinyitod az elején, és elkezded elolvasni. Mikor a végére értél, akkor becsukod, és attól kezdve tudod.
Szerinted miért csomagolták a gép mellé, dísznek?
Ha teknőm lenne, én is a ruhára önteném.
Hol találtál netcafét a barlangod közelében?
Én mosopárnát haználok azt csak ruhára dobom és kész mivel az már tartalmaz mososzert és oblitöt is .
Illetve ne hagyd órákig bent a mosogépbe a ruhákat miután végzett mosogép mert be büdôsödik.
"Olyan sok okos irkál ide, látszik mennyi eszetek van. Én közvetlenül a ruhára öntöm a mosószert, egyébként szar az egész. De a sok birka csak olvasgassa a használati utasítást, majd ott elmondják neki, hogyan kell bégetni. Bééé-bééé birkák!"
És az öblítőt hova töltöd, a sggedbe?
Abban igazad van, hogy a használati utasítás azoknak való, akik legalább olvasni megtanultak. Akik olyan egyszerűek, mint te, azok járjanak csak szros gatyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!