Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tv szerelo kolega tanacsa...

Tv szerelo kolega tanacsa kene! Mi okozhassa?

Figyelt kérdés
Van egy régi rct tv toshiba mukodik de amint be melegszik ki kapcsol. Ha hosszu tavon van ki húzva aram alol bekapcsolaskor csak allandoan startol fel ora mulva indul el.csereltem benne a startoló kondit. Akkor is azt csinalja be kapcsol megy fel orat es kikapcsol csinalhassa e az h a tranzisztorok vagy vegfokon a hutes vagy paszta nem hut???
2017. aug. 22. 08:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Túlmelegedes szerintem az ok csak nem latok kiegett alkatreszt a lapon máskul a gyerekeknek kene a szobába
2017. aug. 22. 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Az irásod , fogalmazásod alapján, te vagy az PÁKÓ?
2017. aug. 22. 08:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem nem helyes írási baxogatást csak nem vagy agyilag zokni h ne akard megérteni mit irtam ha valaki segíteni akar segít ha kötözködni akar akkor abból nem kérek!
2017. aug. 22. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáld magyarul megfogalmazni, hátha sikerül.
2017. aug. 22. 09:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, a férjem írta ki a kérdést. Szóval van egy Toshiba rct tv. A problémája, hogy fél óra muködés után leáll, vagy ha hosszabb ideig ki van kapcsolva, akkor nem kapcsol be vagy csak startol. A startoló kondenzátort kicserélte benne, de továbbra is fennáll a probléma. Oszcilloszkóppal és multiméterrel mérve se talált más hibát. Okozhatja-e a tranzisztor vagy a végfokon a hutés vagy esetleg hutőpaszta hiánya?
2017. aug. 22. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:

# 5

Nézze át a forrasztásokat aprólékosan és kábeleket-kontaktokat.

Ha valami vhs combo, akkor a videonál a módtárcsa is tréfálkozhat.

Illetve a teljesítmény ellenállásokat...több nem jut eszembe...

2017. aug. 22. 10:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Átnéztem mindent minden rendben van a probléma fennál továbra is
2017. aug. 22. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes Thermo Pasztát cserélni benne. Mindenféle érintkezés fontos az áramkörben, de ez is közéjük tartozik. A hő-relé szokta kikapcsolni, ha túlhevül. Amennyiben nem kár a TV-ért, és ezen kis komponenst is megtaláják, már ha van benne, érdemes kiforrasztani, és egyenesbe kötni.

Figyelem‼ A TV kiéghet ez esetben működéskor, csak saját felelősségre‼

2017. aug. 22. 12:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Egy interált áramkör str s6708 csinalhassa a galibat? Közel van hozza az 1-es lábánál egy 400 voltos el. Kondi es egy kicsit megvan barnulva a lap
2017. aug. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!