Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ariston velis 80L villanybojle...

Ariston velis 80L villanybojlernél van olcsóbb?

Figyelt kérdés
Nekünk ezt ajanlotta a szerelő, hogy ilyet vegyünk. Ez 60e Ft kb. Van ennél olcsóbb? Kérdeztem a szerelőt is, de nem ajánlott mást.
2017. aug. 14. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ezzel olcsóbb a vizet melegíteni.

[link]

2017. aug. 15. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy áll a hajdu gyártásügyileg, hogy átvették az olaszok, remélem nem ugyanaz az olasz szar kerül majd minden bojlerbe, bár eddig is volt már olyan, ami olasz fűtőszállal volt szerelve, ami minőségileg elmarad a hajdutól, (bár már az sem a régi), de van olyan típus (Ariston) amiből gyak. úgy kell kifeszegetni. A lényeg az, hogy az Ariston az egy szar, nem tudom árnyalni. Azt sem tudom milyen szerelő ajánlotta, de kissé tájékozatlan. Önmagában a márkát ajánlani merészség. Alkatrészt később akár sokkal nehezebb lehet vásárolni bele, sokkal drágább is lehet, s még a bojler sem olcsó. Példának okáért egy 80L-es Hajdu 36 ezer forint: [link]

Egy cseppet olcsóbb.

Ezekkel számolnod kell, hogy néha kell majd ezt-azt cserélni benne, de min. tömítőgyűrűt minden vízkőtelenítést követően. Szóval tartsd ezt is szem előtt a vásárlás során, ha boltban vásárolsz erre mindenképp kérdezz rá, van-e hozzá alkatrész, ha igen, az mennyibe kerül (fűtőszál, anód, hőfokszabályzó, tömítőgyűrű, alaplapi panel).

2017. aug. 15. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Azzal számolj, hogy egy bojlert a beüzemelést követő 3-5. évben vízkőteleníteni kell, majd ezt követően akár 1-2 évente meg kell ezt ismételni.
2017. aug. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!