Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ezek az olcsóbb (20 E) körüli...

Ezek az olcsóbb (20 E) körüli elektromos hűtőtáskák mennyire használhatóak?

Figyelt kérdés

Pl. mennyi idő alatt hűtik a cuccot az előírt hőfokra meleg időben?

Olyant szeretnék, ami 12/230 V-os. A sima 12 V-osak nem működnek áramátalakítóval, vagy miért nem írják, hogy jók 230 V-ra?

2016. máj. 30. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

"Pl. mennyi idő alatt hűtik a cuccot az előírt hőfokra meleg időben? "

Hidegen tartják a hideg cuccot amit otthon a hűtőből beletettél.

"Olyant szeretnék, ami 12/230 V-os. A sima 12 V-osak nem működnek áramátalakítóval, vagy miért nem írják, hogy jók 230 V-ra?"

A 12V-os azért csak 12V-ról megy, mert nincs benne tápegység, a cella pedig 12V-os, ezért nem írják rá.

De veszel egy átalakítót és összedugod. Én 2500-ért vettem pár hónappal ezelőtt hűtőtáska adaptert.

2016. máj. 30. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

A táskák képességeinél általában le van írva, hogy hűtés, fűtés, hidegen tartás, ebből gondoltam, hogy a melegebben berakott dolgokat is lehűtik.

2016. máj. 31. 04:45
 3/3 anonim ***** válasza:

"ebből gondoltam, hogy a melegebben berakott dolgokat is lehűtik."

A komolyabb teljesítményűek igen.

De ez nem rajtam múlik.

2016. máj. 31. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!