Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elöltöltős és a felültöltős...

Elöltöltős és a felültöltős mosógépek között mi a különbség?

Figyelt kérdés

2017. aug. 2. 22:13
1 2
 11/13 corsair1969 válasza:
A felöltöltös kissebb helyen elfér és menet közben ha kimaradt valami ruha be tudod rakni.De alapból a csapàgyazàson kivül nagy különbség nincs.Nagyon dràgàt nem érdemes venni mert sajnos a mosógépeknél is van màr"tervezett elavulàs"Mi egy AEG-vel jàrtuk mwg ami a mosógépek BMW-je!3éve vettük olusz garanciàt is fizettünk rà.A garancia lejàrta utàn megadta magàt.Ha nem vettünk volna garanciàt dobhattuk volna ki.De a javitàsokban sem volt sik köszönet mert folyamatosan egyeztetni kellett a biztósitóval mert csak akkor javitottàk meg ha a biztositó ràbólintott!Mai fejjel az àràból vettem volna két alacsonyabb kategóriàs mósógépet és ha elromlott volna 3 éven belül akkor is jobban jàrtam vilna mert még mindig van egy màsik vadiúj!
2017. aug. 6. 05:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Mivel panelben éltem le az életem még elöltöltős sosem volt nekem, de itt még 2013-ban is azt írta egy szerelő a csapágyazás miatt jobb a felültöltős.

Egyébként nem érdemes túl drágát venni, én 10 éve a legolcsóbb Indesitet vettem és ma is tökéletes, most fogom lecserélni egy Zanussira azt nem ismerem, de Anyósnak tönkre ment az öreg mosógépe és oda adjuk, kíváncsi vagyok még meddig dog az Indesit elmenni.

A Milele meg nagyon jó csak az árából 5 mosógépet veszek...Whirpoolról hallottam rosszakat.

2017. aug. 8. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok előnyt / hátrányt leírtak már előttem.

Felültöltős fért el, így ez lett megvéve. Whirpool. És épp 14 évesen lehelte ki a lelkét.

Pontosabban, mivel kád mellett volt, biza rozsda ette meg. hiába lett felmosva, csak megette a pára.

Tavaly Zanussit 6 kg ruhatöltetűt vettünk, felültöltőst szintén.

De Kell egy másik. Szerelős, vasporos munkásruha nem megy a fehérbe.

Így volt fekete, és fehérmosógép.

Ha sikerül kiválasztani, akkor ez lesz majd a fehérmosó...

Nincs teljesen eldöntve melyik típus lesz a nyerő.

Ha elöltöltősre esik a választás, bizony belenyúlok, és végighúzom a tenyerem. Nem ám " sorjás ", és felsérti a ruhákat.

De a felültöltősnél se árt egy ilyen vizsgálás.

2018. febr. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!