Elöltöltős és a felültöltős mosógépek között mi a különbség?
Mivel panelben éltem le az életem még elöltöltős sosem volt nekem, de itt még 2013-ban is azt írta egy szerelő a csapágyazás miatt jobb a felültöltős.
Egyébként nem érdemes túl drágát venni, én 10 éve a legolcsóbb Indesitet vettem és ma is tökéletes, most fogom lecserélni egy Zanussira azt nem ismerem, de Anyósnak tönkre ment az öreg mosógépe és oda adjuk, kíváncsi vagyok még meddig dog az Indesit elmenni.
A Milele meg nagyon jó csak az árából 5 mosógépet veszek...Whirpoolról hallottam rosszakat.
Sok előnyt / hátrányt leírtak már előttem.
Felültöltős fért el, így ez lett megvéve. Whirpool. És épp 14 évesen lehelte ki a lelkét.
Pontosabban, mivel kád mellett volt, biza rozsda ette meg. hiába lett felmosva, csak megette a pára.
Tavaly Zanussit 6 kg ruhatöltetűt vettünk, felültöltőst szintén.
De Kell egy másik. Szerelős, vasporos munkásruha nem megy a fehérbe.
Így volt fekete, és fehérmosógép.
Ha sikerül kiválasztani, akkor ez lesz majd a fehérmosó...
Nincs teljesen eldöntve melyik típus lesz a nyerő.
Ha elöltöltősre esik a választás, bizony belenyúlok, és végighúzom a tenyerem. Nem ám " sorjás ", és felsérti a ruhákat.
De a felültöltősnél se árt egy ilyen vizsgálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!