A keskeny mosógép nem is a szélességéből keskeny, hanem a mélységéből?
A keskeny keskeny a kis mélységű meg kis mélységű.
Remélem segítettem helyre tenni ezt a logikai bukfencet:)
Az elöltöltős mosógépek szoktak keskenyek lenni, külön sorban is vannak a többitől. Kb. Akkora egy keskeny elöltöltős, mint a felültöltősök.
LG-nél 60*44*85 szélesség, mélység, magasság.
A mélységükből keskenyek, kb. 40-45 cm mélyek.
Nos, azt elfelejtettem odaírni, hogy keskeny elöltöltős mosógépet keresek, mivel az lenne az ideális, sajnos a felültöltős semmiképpen.
Nos, én végignézegettem a MediaMarkt kínálatában a keskeny elöltöltős mosógépeket, és kivétel nélkül mind 60 cm szélességű (vagy 59,5), a mélység változik.
Kiválasztottam egyet (véletlenszerűen!), ez is 60 cm széles, holott a keskeny elöltöltősöknél van.
Nos, nem nekem volt logikai bukfencem, nekem is evidens, hogy keskeny az a kisebb szélességű, míg a kis mélységű a kis mélységű, de úgy látszik mégsem, és ezzel a 4-es válaszoló is egyetért. Viszont akkor mégis lehet nem 60 cm-es, ha az ötödik válaszoló talált, remélem, találok többet is.
Köszönöm a válaszokat!
Köszi a választ és a tanácsot!
Eléggé kiakasztó, hogy a keskeny mosógép nem a szélességéből keskeny, hanem a mélységéből. Még hogy logikai bukfencem van, na, persze.
Gondolkoztam én is a felültöltős mosógépen természetesen, de a gond az, hogy felette egy polc van. Különben természetesen felültöltőset vennék, de így meg nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!