Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A keskeny mosógép nem is a...

A keskeny mosógép nem is a szélességéből keskeny, hanem a mélységéből?

Figyelt kérdés
Keskeny mosógépet kerestem, de úgy láttam, hogy mindegyik szélessége 60 cm. Gondolom, ez egy szabványméret. Pedig pont olyat kerestem volna, hogy a szélessége 60 cm-nél kevesebb legyen, hiszen nekem evidens volt, hogy a keskeny ezt jelenti.
2017. júl. 30. 18:29
 1/10 szántóvető ***** válasza:
pedig azt jelenti.ott az árukereső,azt használd. [link]
2017. júl. 30. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
A keskeny mosógép keskeny, általában 40-45 cm. A felültöltősök között keresgélj!
2017. júl. 30. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:

A keskeny keskeny a kis mélységű meg kis mélységű.

Remélem segítettem helyre tenni ezt a logikai bukfencet:)

2017. júl. 30. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Az elöltöltős mosógépek szoktak keskenyek lenni, külön sorban is vannak a többitől. Kb. Akkora egy keskeny elöltöltős, mint a felültöltősök.

LG-nél 60*44*85 szélesség, mélység, magasság.

A mélységükből keskenyek, kb. 40-45 cm mélyek.

2017. júl. 30. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Általában néhány szabványos méret van. Ugye mindenki ilyenre építi a fürdőszobát, ezért a gyártók ilyen méretben gyártanak, hiszen szinte mindenki ezt keresi. De vannak -ha nem is sok- más méretű gépek is. Például CANDY AQUA 1142 méretek (Szé / Ma / Mé): 51 cm / 70 cm / 44 cm
2017. júl. 30. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Nos, azt elfelejtettem odaírni, hogy keskeny elöltöltős mosógépet keresek, mivel az lenne az ideális, sajnos a felültöltős semmiképpen.

Nos, én végignézegettem a MediaMarkt kínálatában a keskeny elöltöltős mosógépeket, és kivétel nélkül mind 60 cm szélességű (vagy 59,5), a mélység változik.

[link]

Kiválasztottam egyet (véletlenszerűen!), ez is 60 cm széles, holott a keskeny elöltöltősöknél van.

Nos, nem nekem volt logikai bukfencem, nekem is evidens, hogy keskeny az a kisebb szélességű, míg a kis mélységű a kis mélységű, de úgy látszik mégsem, és ezzel a 4-es válaszoló is egyetért. Viszont akkor mégis lehet nem 60 cm-es, ha az ötödik válaszoló talált, remélem, találok többet is.

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 30. 23:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez a három nos nem kellett volna...
2017. júl. 30. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
A marketing mindenhol átverés. A keskenység az ebben az iparban azt jelenti, hogy mélység... DE azt számold hozzá, hogy nem koppon lesz a falon, ÉS az elöltöltősnek örökké nyitva lesz az ajtaja, tehát a papírra írt "keskenység"-hez aadj nyugodtan legalább 10 centit. Így lesz a 45 centis mosógép használat közben 50 centis. Én a tédbeverés lehetősége miatt vetettem el az elöltöltőset, hajlongani meg ugyanannyit kell, ellenben a felültöltős prímán ki tud felfelé szellőzni, az elöltöltős nem.
2017. aug. 13. 16:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ és a tanácsot!

Eléggé kiakasztó, hogy a keskeny mosógép nem a szélességéből keskeny, hanem a mélységéből. Még hogy logikai bukfencem van, na, persze.

Gondolkoztam én is a felültöltős mosógépen természetesen, de a gond az, hogy felette egy polc van. Különben természetesen felültöltőset vennék, de így meg nem lehetséges.

2017. aug. 13. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, ha az a felültöltős is épeszűen, oldalra nyílna a falra, ezerszer használhatóbb és biztonságosabb lenne. De nem. Egykutya xar kialakítású mindegyik. Hülyék dolgoznak a mosógépiparban.
2017. aug. 13. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!