Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Büdős lett a sütő, mit tegyek?

Nagy_judiit kérdése:

Büdős lett a sütő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bent maradt a sütőben a kaja szerintem több mint egy hete.. Ma vettem észre kivettem a kaját és irtó büdős.. Szellőztettem és már csak kicsit büdős de azért kellemetlen. Sütni szeretnék, hagyjam még szellőzik vagy a sütéstől úgy is elmegy a büdős?
2017. júl. 20. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A helyedben ki is tisztítanám. A szag is eltűnik és a sütőd is ragyogni fog.
2017. júl. 20. 12:33
 2/2 Salx Narval ***** válasza:
Nem ártana egy kicsit áttörölni én szódabikarbónás vízzel szoktam de használd amid van. Nem örülnél gondolom ha átvenné a szagokat az étel, ennyi fáradtságot megérne a dolog még akkor is ha történetesen tiszta a sütőd. A szódabikarbóna, tisztít, fertőtlenít és nem utolsó sorban semlegesíti a szagokat, a hűtőt is ezzel érdemes tisztítani. Jó sütést.
2017. júl. 21. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!