Elöltöltős mosógépet szeretnék venni, mit kell figyelni? Milyen a jó?
Azért - is kell inverteres motorral venni, mert ott a motorra 10 év garit adnak.
Amúgy sokkal csöndesebb és az áram -és vízfelhasználása is jobb, mint a felültöltősöknek.
Nekem Samsung elöltöltősöm van,9 kgos.
Előtte kb.17 éves felül töltős Whorpoolom volt 5 kgos.
Most kb.1,5 éves,nagyon szeretem.
Inverteres, és valóbanNAGYON CSENDES.
Súlyautómatás,tehát az időt ő adja meg a ruha mennyiségéhez.(ez szerintem nagyon jó)
Nagyon szépen mos.Ami nekem még tettszett,hogy van dobtisztító programja,amit 40 mosás után jelez,bekapcsolom,és az egész rendszert kitisztítja.
Eddig még nem volt semmilyen gondom vele.
"Azért - is kell inverteres motorral venni, mert ott a motorra 10 év garit adnak."
Nyugodt lehetsz, hogy semelyik mosógépgyár sem az irgalmas szamaritánusok gyülekezete. Profitorientált vállalatok ezek, és vigyáznak rá, hogy ez az érdekük ne sérüljön. Lehet, hogy a motor nem fog tönkremenni, de eltörhet pl a tőkesúly, amit az új gépeknél előszeretettel öntenek betonból. S ha az törik, kuka az egész gép, inverteres motorral együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!