Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elöltöltős mosógépet szeretnék...

Elöltöltős mosógépet szeretnék venni, mit kell figyelni? Milyen a jó?

Figyelt kérdés

2017. jún. 19. 14:12
1 2
 11/13 acelsziv ***** válasza:
64%

Azért - is kell inverteres motorral venni, mert ott a motorra 10 év garit adnak.

Amúgy sokkal csöndesebb és az áram -és vízfelhasználása is jobb, mint a felültöltősöknek.

2017. jún. 19. 21:40
 12/13 anonim válasza:
72%

Nekem Samsung elöltöltősöm van,9 kgos.

Előtte kb.17 éves felül töltős Whorpoolom volt 5 kgos.

Most kb.1,5 éves,nagyon szeretem.

Inverteres, és valóbanNAGYON CSENDES.

Súlyautómatás,tehát az időt ő adja meg a ruha mennyiségéhez.(ez szerintem nagyon jó)

Nagyon szépen mos.Ami nekem még tettszett,hogy van dobtisztító programja,amit 40 mosás után jelez,bekapcsolom,és az egész rendszert kitisztítja.

Eddig még nem volt semmilyen gondom vele.

2017. jún. 20. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azért - is kell inverteres motorral venni, mert ott a motorra 10 év garit adnak."

Nyugodt lehetsz, hogy semelyik mosógépgyár sem az irgalmas szamaritánusok gyülekezete. Profitorientált vállalatok ezek, és vigyáznak rá, hogy ez az érdekük ne sérüljön. Lehet, hogy a motor nem fog tönkremenni, de eltörhet pl a tőkesúly, amit az új gépeknél előszeretettel öntenek betonból. S ha az törik, kuka az egész gép, inverteres motorral együtt.

2017. jún. 24. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!