Mi a véleményetek a Zanussi (zan 1215) porzsák nélküli porszívórol?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire praktikusan tisztítható, tehát milyen kategóriájú a porzsák nélküli porszívók között? Érdemes ilyet venni (nyilván akinek ilyen gépe van, azoktól várnám az építő válaszokat)?2010. máj. 16. 15:40
1/5 anonim válasza:
Ez az az átlátszós, barna színű? Nekem 3 éve van ilyen, tűrhető, de volt már ennél jobb textilzsákos porszívóm is. Nem mondanám, hogy ezt annyira szeretném. Tisztítani könnyű, de amikor pont nincs kimosva, elég ronda látvány.
2/5 A kérdező kommentje:
ez sárga színű, és szerintem te porzsákos porszívódról nyilatkozol, holott írtam, hogy porzsák nélkülire lennék kíváncsi...
2010. máj. 16. 17:50
3/5 anonim válasza:
Nem, az enyém sem porzsákos. Csak mivel átlátszó a tartálya, látszik benne a sok szemét. Szóval most inkább visszasírom a régi porzsákosat.
4/5 jamesbond válasza:
Csak papír porzsákosnak van értelme!
Egy használat után eltömődik a beépített szűrő, és alig szív utána. Takaríthatod állandóan, mint a textil porzsákosat. Felejtsd el! Max. morzsaporszívónak jók.
5/5 P. Szilárd válasza:
Nekem is ilyen van és nagyon szeretem. Erősen szív, könnyű, kicsi és könnyen tisztítható. Az előző DAEWOO porzsákos porszívónk egy vacak volt ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!