Mi a véleményetek az akvárium-porszívóról?
Nekem egy Szó jut eszembe,mint vélemény.:Minek?
Most ezzel(ez nem egy olyan olcsó eszköz hogy akinek 10 literes aksia van,az ilyet vesz,hisz a pénz miatt van ekkora) szoval,ezzel átmész egy 100-300literes akváriumon,lemegy a nap,meg még fel is jön ...Nem ló erre a célra egy egyszerü slagcső meg a végére fabrikált tölcsér?Amugy nekem a slagon egy egyenes üveg van,fél literes üveg,És ugyan olyan mint az aljzattisztító,és az egész ingyen volt...Nem 2500 meg kitudja mennyi.Ez az aljzat porszívó is csak a pénz kivétele a zsebből.
10 éve slagot használok. DE! Néha jól jönne, ha vízcsere nélkül tudnék porszivózni. (Mert pl. nincs vízem engedve, de a szaporulat miatt túl van terhelve az akvárium.)
Van higiénia-mániás is, aki képtelen megszívni a csövet.
Kell egy kis rutin és ritmusérzék a slaghoz, ez nincs mindenkinek. Gyerek kezébe is inkább egy elemes cuccot adnék, hiszen még nem annnyira kontrollált a mozgásuk és nagyobb kedvvel tisztítana, ha van egy klassz felszerelése hozzá.
Tehát én a legegyszerűbb megoldást használom, de nem tartom hülyeségnek.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!