Kevésbé márkás klímát megmerjek venni?
Figyelt kérdés
Igazából, Tosot márkájúról lenne szó.
A vélemények, amiket találtam megoszlanak.Akinek van, azt mondja semmi baj nincs vele.
Mások szerint viszont, olyan klíma kell, aminek van valami neve.
Viszont, ez a márka, nem márka dolog nem mindig igaz.
Nekem az előző mosógépem egy méregdrága Whirpool volt, aztán 2 évet bírt.
Most van egy BEKO, ami nem olyan nagy márka, mint a Whirpool, de ugyanolyan szépen mos, jól dolgozik.Mióta megvan, semmi baj nem volt vele.
Ez a Tosot, a Gree leányvállalata.
Azért szimpatikus ez a klíma, mert a céget, amit kinéztem,az ár tartalmazza a beszerelést, így kerül 160 ezerbe az egész.
2017. máj. 7. 19:54
1/3 anonim válasza:
Ha ők szerelik be akkor, a jótállás is meg van hozzá. Vegyed meg.
2/3 anonim válasza:
Ne habozz, vedd meg. Egyetértek az előttem szólóval.
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg hagyd a Tosot-ot! Spórolj még. Egy Daikin kb 50 e Ft-al drágább és 10-15 évet tuti megy. Évi 5 eFtot még áldozz rá szerintem. Ahhoz tuti lesz alkatrész 10-15 év múlva is, nem úgy mint a Gree-hez, főleg annak matrica márkáihoz. A Daikin FTX25KM most amúgy is új, 2017-es gép, a daikin akár 10 év garit is ad rá. Én is ilyet rakattam fel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!