Villanyszerelő által készített hosszabbító veszélyes?
Figyelt kérdés
Bocsánat ha rossz helyen van a kérdés. Háztartási célra (villany fűnyíró leginkább) készített nekem villanyszerelő ismerősöm hosszabbítót. 3x1,5 MT kábel és gumis csatlakozók mindkét végén. Lehet belőle szakszerű használat mellett baleset?2017. máj. 2. 20:37
1/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta ez jobb, mint az 5000 forintos narancssárga, de mégsem gyári, így azért tartok tőle.
2017. máj. 2. 20:38
2/10 anonim válasza:
Azt mi honnan tudjuk, hogy miféle hosszabbítót rakott neked össze?
3/10 anonim válasza:
vízzel teli medencében ne használd
4/10 anonim válasza:
> Villanyszerelő által készített hosszabbító veszélyes?
Természetesen. Villanyszerelési munkákat csakis hentessel szabad csináltatni, a villanyszerelők nem értenek hozzá.
5/10 A kérdező kommentje:
Oke 😂 Akkor kis teljesítményű gépekhez bátran használom :)
2017. máj. 2. 21:08
6/10 anonim válasza:
Ha szakszerűen kötötte be és nem sérült a szigetelés sehol, akkor 16 amperig (3,68 kW) nyugodtan küldheted neki.
7/10 anonim válasza:
Autószerelő által javított autó veszélyes?
Pék által sütött kenyér mérgező?
Mivel hozzáértő ember csinálta, nem pedig az ügyeletes ezermester Jóska bácsi az utcából, így szerintem nyugodtan használhatod.
8/10 anonim válasza:
Villanyszerelő vagyok! egyszer vásároltam Tescoban hosszabbítót(kinai szutyokvolt) Földelt konnektor! belemértem,kiderült kéteres kábellel volt bekötve! Földelése nem!
Akkor mitől jobb a "gyári"??
9/10 anonim válasza:
Mérföldekkel jobb és strapabíróbb hosszabbítód van most, mint a narancssárga szörnyeteg. Azt egyszerűen nem is értem miként kerülhet föl a boltok polcaira.
10/10 anonim válasza:
Egy kis oda figyeléssel, sokkal jobbat lehet csinálni mint a boltban kaphatók, csak külön külön megvásárolva a dugalj, vezeték, dugvilla , drágább lesz jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!