Vízszűrós porszívót szeretnék venni, írjatok jó és rossz tapasztalatokat!?
Konkrétan ezt a típust néztem ki, de minden fajtáról érdekelne a vélemény, tapasztalat. Köszönöm!
(HAUSER VW - 1600 Vízszűrős porszívó)
2 éve van Vinchi Aqua-m,nagyon elégedett vagyok vele.Első, te nagyon régen foglalkoztál porszívóval.
A lányom a múlt héten vett egy ugyanilyent, fél éve járt utána.Porallergiás és asztmás, neki is nagyon jó a vízszűrés.Erős a porszívó, fokozatok vannak különböző munkálatokhoz.
Bárcsak jó lenne a vízszűréses módszer, de nem az!
El ne hidd amiket a reklámjában mondanak!
A szívóerő nagy része már elmegy a víz mozgatására, amit meg felszív, annak nagy részét visszafújja a levegőbe. Aki allergiás a porra annak pláne nem szabad ilyet használni, mert csak felkavarja a levegőbe a koszt.
Töröld le a tv képernyőjét, porszívózz ki körülötte és nézd meg mennyi port fújt rá vissza.
Olyan szőnyegpads szobában is használtuk a vizes porszívók, ahol nem szabad szellőztetni, ózonizátor működik.
Ez azt jelenti, hogy nedves kendővel mindent végig kell törülni, a készüléket bekapcsolni, onnantól nem nyitunk ablakot, a pollen és más porok kizárása miatt. Vizcsapdás porszívót használunk, hetente 1x, a monitoron, tv-n havonta szaladunk végig a tisztítóval, a bútorok nem porosak.
Sajnálom akinek rossz tapasztalatai vannak, nekem ezek jöttek.
Nem vagyok vizesporszívó gyáros, sem forgalmazó, csak user.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!