Honnan tudhatom meg, hogy egy mosógép milyen energiahatékonysággal és milyen fogyasztással mos?
Figyelt kérdés
A tájékoztatójában semmi erre utaló nincs. Ez egy 2004-es gép, neten se találtam róla semmi ilyesmit.2010. máj. 12. 12:32
1/5 anonim válasza:
Az energiatakarékosságot az A jelzésekkel is szokták jelölni, van
A
AA
AAA
a három A jelzésű a legjobb, ilyesmi sincs rajta?
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy szokták jelölni, de semmi ilyesmire utalót nem találtam rajta. Se betűjelet, se fogyasztási adatokat. Egyéb trükkre gondoltam, hátha esetleg valahogy le lehet mérni ezeket.
2010. máj. 12. 14:43
3/5 anonim válasza:
A gépen magán nincs rajta? nekem egy Haier-em van, ha kinyitom az ajtaját van rajta egy kis tábla, amin fel van tüntetve, hogy egyes programokon mennyi vizet + áramot fogyaszt.
4/5 A kérdező kommentje:
Közben annyit találtam azon a táblán, hogy 2500W. Akkor ez most 2,5 kWh-t jelent? Ez eddig ok, de az vajon melyik betű kategória lehet?
2010. máj. 17. 16:22
5/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, érdekelne ha valaki válaszolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!