Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen felültöltős mosógépet...

Milyen felültöltős mosógépet ajánlotok? Zanussim 11 év után feladta a harcot.

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ez van 6 éves múlt [link]

Anyám is ugyanilyet vett 2 éve. Bevált jó mosógép. AEG, Elektrolux és Zanussi ugyanaz a cég csoport. Csak mindegyik márkanév más minőséget képvisel. Egyébként szinte az alkatrészek is ugyanazok. Zanussi a legolcsóbb, Elektrolux közepes, és az AEG a legdrágább árkategória. Feleségem a mosószertartó tisztítási lehetősége miatt szereti. Szerencsére mind a három ugyanazt a mosószer adagolós megoldást alkalmazza.

2017. márc. 27. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Vegyél egy új Zanussit! A 11 év az egész jó idő.

Az én Zanussimban 2 éve kellett szivattyút cserélni, azóta jó, egyébként meg 9 éves. A következő is Zanussi lesz, ha a jelenlegi menthetetlenné válna.

2017. márc. 29. 12:10
 3/8 Gryphon válasza:
Szerintem a zanussi mint marka eleg sikany lett. Eleg korbe nezni a neten roka. Kehet 10 eve meg nem vokt az de ma mar legalso kategoria. Electroluxot javasolnam
2017. márc. 31. 05:28
 4/8 Moon_Walker ***** válasza:
keress olyat aminek cserélhető a csapágyháza. onnan kezdve tökmindegy
2017. márc. 31. 09:35
 5/8 Böszörményi Gabi válasza:
40%

Mosó- és mosogató gépekben a Whirlpool most nagyon jó, nekem nagyon bejöttek.

Általánosságban pedig a mai gépeket 6-7 évre tervezik, ha többet kibír az ajándék.

Ne vegyél olyat, ami sok felesleges dolgt tud, azok csak hibaforrások (pl. LCD kijelző, ami mindent mutat, programozható funkciók, stb.). Egy forgatógomb, amin be lehet állítani 8-10 programot, egy kijelző, ami mutatja a hátra lévő mosási időt és késleltetett indítást be lehessen állítani rajta - ez elég és akkor ritkábban romlik el.

Az A+ energia besorolás elég, mert minél jobb az energia takarékossága, annál hosszabbak a mosási idők és annál kevesebb vizet szív be - tehát nem mos rendesen.

Egy háztartásban a hűtő és a fagyasztó fogyasztja a legtöbb áramot, nem a mosógép.

Ez akcióban kb. 80 ezer Ft, aztán 6-7 év múlva megint ennyi lesz a következő.

2017. márc. 31. 13:55
 6/8 many79 válasza:
100%
A Whirlpoolt messziről kerüld el!
2017. ápr. 1. 07:17
 7/8 anonim válasza:

Szia! Pont ezen gondolkodtam, mert az én mosógépem is megadta magát. Whirlpool…

Többen ajánlottak egy mosógépszerelőt, akitől tanácsot kértem, mire kellene cserélnem –ha kell.

Az Ő válaszát írom le segítségképpen:

Az új mosógépeket úgy gyártják, hogy 5-6 évet bírjanak ki, azután csere vagy költséges javítás.

De ha már nem éri meg javítgatni, akkor mindenképpen Whirlpool vagy Zanussi, mert ezeket lehet javítani, a többit eleve úgy „alkották”, hogy pár év normál használat után tönkremenjenek és újat kelljen venned.

Pl. a többi márkánál bármit csinálsz, bármilyen adalékot teszel bele a mosópor és az öblítő roncsolja a tömítéseket, ékszíjakat, stb… amiket persze nem lehet alkatrészként cserélni/javítani. Ki van ez találva, sajnos!

Ha heti 1-2 mosással kibírta a Zanussi, akkor maradj a márkánál, mert többet teljesített máris, mint 5-6 év! De árban hasonlítsd össze a Whirlpool-lal!

Amúgy az én Mancimat meggyógyította 15 ezerért, ami olcsóbb, mint újat venni! Azóta is jól ketyeg a lelkem!

2017. ápr. 2. 17:13
 8/8 anonim válasza:
Az én kis Hajdúm/nem a péter!:)/kb.20éve szolgálatban van nálam,és még szerelőt se nagyon kellet hozzá hívni,pedig minden hétvégén mosok!
2017. ápr. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!