Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Felültöltős mosógépek közül...

Felültöltős mosógépek közül mely márkát érdemes venni?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
100ezerig mindegy,mind uaz
2017. márc. 4. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Whirlpoolt ne. Mi már befürödtünk vele, alig bírt 5 évet.

Az LG, a Samsung, az Electrolux és a Bosch viszont szerintem már jó lehet.

Persze most már óvatosak vagyunk. Én jelenleg azt venném, amire a legtöbb garanciát adják. Sajnos a mai háztartási gépek már nem tartósak. Minél több kütyü van rajta, annál többet tud a készülék, és annál több a meghibásodási lehetőség is!

2017. márc. 5. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A samsungnak alig van felültöltőse és nem is nagyon láttam még. A boshnak se nagyon, a bosh eleve olyan *pff...* mosógép. De persze nem mondom hogy nem jó. A Whirpool meg elég sokáig bírta neked, kedves előző! Egy átlag mosógép 2-3 évig bírja. A miele bírja akár 20 évig is. A Whirpool az alacsony árához képest elég jó mosógép. Én Electroluxon meg Whirpoolon gondolkodnék.. :)
2017. márc. 7. 14:34
 4/7 K...László ***** válasza:
100%
Az attól függ, mire akarod használni. Nekem 8 éves Whirlpoolom van, 3 éve megvettem hozzá a dob tengely javító készletet, mert fateromék hasonló gépe (mechanika ugyanaz, csak tekerők, nem nyomógombok meg ledek vannak rajta) 5 év után törte el a tengelyét. Még egyelőre nem rohadt el a tengelyem, se a csapágy. Hetente 1, néha 2 mosás van. Főleg melós ruhák. Az árához képest tényleg sokat bír. Persze nem Androidos, nincs rajta IoT egység IPV6-os címzéssel, nem hangvezérelt, nem kéri le a ruhaüzlettől a mosási előírást a ruha RFID cimkéje alapján, vagy a gatyám vonalkódja(!) alapján, és nem rendeli ki a szerelőt, amikor a fűtés vagy a hajtás hatásfoka 10%-kal csökken a lerakódások miatt. Ha hibája lesz, nem tudják az USÁ-ból, vagy Németből kiolvasni a hibakódját és firmware-t letölteni sem lehet rá, valamint távsegítséget sem hív, ha éppen benyelte az öltönyödet, és lekésed miatta az üzleti tárgyalást. Nem, nem küldenek helikoptert árvíz és hóakadály esetén, ha autóval nem tud kimenni a szerelő. De kimossa a ruhámat.
2017. márc. 8. 14:45
 5/7 Nagyfater ***** válasza:
Minél kevesebb funkciója legyen, mert annál egyszerűbb az elektronikája, és annál kevesebb a hibalehetőség. Úgyis legfeljebb háromféle mosást fogsz használni, a többi csak fölösleges csicsa. A fő szempont pedig az, hogy legyen a lakóhelyed közelében MÁRKAaszervíz, ugyanis csak nekik van alkatrészük, ha gond adódik.
2017. márc. 10. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Érdekes, én a 15-ből 12-t használok :D
2017. márc. 10. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem Candy van, felültöltős, használtan vettem, lassan 2 éve használom...
2017. márc. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!