Villanysütő először felülről, majd alulról süt nagyon?
Eleinte az volt a probléma, hogy a sütik tetejét kicsit megkapta, majd kiszárította, mire az alja is megsült. Apróbb sütikkel nem volt gond, kevert tésztákkal igen.
Majd fekete tepsiben (se sütőpapírral), legalsó polcon sütöttem keverttésztát, a sütés egy részén a sütő csak alsó módban volt. A süti alja szénné égett, mint egy rossz gázsütőben.
Azóta a sütik alját megkapja, mint egy gázsütő. Még a linzert is. Mostanában aprósütiket készítettem, 2. polcon a sütő saját tepsijében. Mondjuk kicsit kapja csak meg, szépséghiba kb, de elgondolkoztat, hogy akkor most keverttésztát hogyan? Meg mi ez az egész? SOS! :D
Nem tudom, honnan és mennyiért lehet hőmérőt beszerezni, de a hűvösebbet igénylő dolgoknak nincs nagy baja: habcsók, süthető gyurma.
A forrót igénylő pogi is megsül, bár az alja újabban szép színes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!