Milyen villanyborotvát ajánlotok max 10 ezer forintért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 20:56
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm.Másodiknak pedig üzenem hogy elmehet a rákba.
2017. jan. 27. 18:19
4/5 anonim válasza:
Körkésest. Az ide-oda rázós nekem durva érzés volt.
Philips megbízható márka. És a szakállnyíró nagyon hasznos rajta ha kicsit jobban megnő, mert azzal lerövidíted és gyorsabban is megleszel ráadásul nem csípi be a hosszabb szálakat.
Egyébként nekem tetszett a második válasz :)
5/5 A Tengerész válasza:
Bár nem válasz a kérdésre, de elmondom a saját tapasztalatomat. Apám borotvájával, tehát igazi "kés"sel kezdtem borotválkozni 15 éves koromban. Aztán tértem át a villanyborotvára. Volt mindenféle, az akkussal rendszeresen a mozgólépcsőn borotválkoztam a metróba lefele menet. De akár körkésest, akár rezgőt használtam, mindig maradt egy kis sörte (nagyon erős a szakállam), hiába borotválkoztam reggel, estére már látszott. Aztán megjelentek az egy, majd 2-3 pengés eldobható lehúzók, meg ezek cserélhető fejes változatai és azóta ilyeneket használok. Saját tapasztalatom szerint 2 pengésnél többet nem érdemes használni, nem jobb semmivel, sőt nehezebb odaférni az orrzugba vele, szóval nálam aki idestova 60 éve borotválkozom abszolút nem nyerő a villanyborotva. A lehúzóhoz nem kell konnektor, és sokkal alaposabban borotvál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!