Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szárítógépet szeretnék....

Szárítógépet szeretnék. Milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Mennyire igaz, hogy a ruhák tiszta gyűröttek lesznek benne? Minden mosás utan használjátok?
2016. nov. 17. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Én csak az én gépemhez értek a többit nem ismerem...

van rajta dob visszaforgatás opció ami a program során többszöri dobvisszaforgatással csökkenti a gyűrődéseket. Van rajta gyűrődésmentesítő opció amikor a program lejárta után néhány percenként átforgatja a ruhákat, ez arra van,hogy ha nem tudom belőle kiszedni miután lejár a progi akkor ne álljon benne x órát simán mert úgy biza gyűrött lesz.Amúgy nekem nem gyűröttek benne a ruhák,nyilván nem is olyan mint egy vasalt. Minden mosás után használom,hiszen azért vettem,hogy ne legyen tele a ház száradó ruhákkal. Nekem hőszivattyús van és válogatás nélkül rakok bele mindent,de még a nagyon olcsó gagyi ruháknak se lett semmi baja. (a kondenzátoros magasabb hőmérsékleten szárít ami meg sok ruhának nem jó,de ezt írja is elvileg abba amit linkeltem)

2016. nov. 17. 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Minnel nagyobb a dob annal jobb, csokken a gyurodes. En nemetorszagban hasznalam egyszer egy ilyen oriasi szaritogepet egy hotelben, majdnem egyaltalan nem gyurte a ruhakat.
2016. nov. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!