Hidrofor tartály üzembehelyezése hogyan?
Figyelt kérdés
Belett szerelve egy hodrofor tartály, van benne kb 2,5 bar levegő. Az a baj hogy kienegedek egy pohár vizet és a szivattyú azonnal bekapcsol. Talán túl sok benne a levegő vagy túl kevés? Gumimembrános hidrofor tartály.2016. dec. 17. 15:42
1/10 A kérdező kommentje:
100l a tartály térfogata
2016. dec. 17. 15:49
2/10 anonim válasza:
Engedd le a vizet, fújd fel a gumit a gyári értékre és jó lesz.
3/10 A kérdező kommentje:
hogyan tudom kiengedni vizet? lekapcsolom a szivattyút az áramról, megengedem a csapokat a házban, és így kimegy belőle?
2016. dec. 17. 16:12
4/10 A kérdező kommentje:
a gyári érték az mennyi lehet?
2016. dec. 17. 16:12
5/10 anonim válasza:
A 2.5 BAR az fűtéshez való, nem pedig házi vízműhöz. Engedd le 0.8 BAR-ig a nyomást, és próbáld meg úgy. Persze azt ne írtad le, hogy szivattyúd nyomáskapcsolója mennyinél kapcsol be, illetve le.
6/10 A kérdező kommentje:
0.8 bar nyomásnak akkor kell benne lenni, amikor már kiengedtem a tartályból a vizet?
2016. dec. 17. 16:59
8/10 anonim válasza:
Igen. Tehermentesen szokott benne lenni 0.8-1.5 BAR ig.
9/10 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem egy ilyan problémára, hogy a víz nem is megy a tartályba, hanem egyenesen a fúrott kútból jön ki a csapokon a víz. Ezért kapcsol be állandóan a szivattyú amikor folyik a víz. Valószínűleg rosszul kötötték be.
2016. dec. 17. 22:35
10/10 anonim válasza:
Még mindig nem írtad le a szivattyúd típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!