Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elromlott a hűtőnk, jótállási...

Elromlott a hűtőnk, jótállási időn belül, a régit elvitték, újat nem hoztak, ilyenkor mi a teendő? Valaki ért ehhez?

Figyelt kérdés
Októberben elromlott a hűtőnk. Kijött a szerelő, azt mondta nem lehet megjavítani, mert valami gáz(?) elfolyt a motorban, kapunk újat. Ahol a hűtőt vettük, az a bolt megszűnt jogutód nélkül. Hívtuk a whirpool-t már mindenkit, amilyen elérhetőséget kaptunk, de semmi sem történik. A régi hűtőt elvitték, sem újat, sem az árát nem kaptuk meg. 100.000 Ft-os hűtőről van szó, szóval annyira nem is mindegy.. Valaki volt ilyen helyzeteben? Mi ilyenkor a teendő?? Fogyasztóvédelem segíthet? Várom a válaszokat, és előre is köszönöm.

2016. dec. 15. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem nem is akarja érteni.

Szokott így lenni a kérdezőkkel hogy elképzeli magában hogy mit szeretne hallani válaszként, a többi nem érdekli.

2016. dec. 31. 23:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Egy csereutalványt kaptam, hívtam már mindenkit mindenki terel és másra keni a dolgokat, hogy kit hívjak, akkor is ha elmondtam hogy már hívtam, legalább 5x. Most felvettem a fogyasztóvédelemmel.

Azért tettem fel kérdést mert érdekelnek a válaszok, erre magamnak mégis milyen választ képzelnék el?

Elnézést, hogy nincs időm minden nap feljárni ide, és figyelni a kérdésem.A válaszokat egyébként köszönöm.

2017. jan. 1. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:

"Egy csereutalványt kaptam,"

Eddig erről sem volt szó.

"Elnézést, hogy nincs időm minden nap feljárni ide, és figyelni a kérdésem."

Elég lett volna egyszer leírni részletesen mi és hogy történt.

A fogyasztóvédelem is erre fog kérni.

Ők sem gondolatolvasók.

2017. jan. 2. 05:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igen, tényleg nem írtam le, csak már annyiszor kellett leírnom, és elmondanom, hogy azt hittem most is leírtam. De tényleg nem, elnézést.
2017. jan. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!