Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Edigital plusz garancia...

Edigital plusz garancia vásárlás, megéri?

Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy indesit automata mosógépet és hozzá személyes ügyfélszolgálaton plusz 3 év garanciát. A napokban hallottam róla hogy ez nem olyan mint a rendes garancia, tehát nem terjed ki mindenre. Amúgy Allianz e biztosítás. Ti mit tudtok erről? Ugyan azokra vonatkozik mint a gyártásból eredő hibák mint amire a gyári garancia is kiterjed?
2016. dec. 14. 21:21
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:

Le kell legyen írva, hogy mit tartalmaz.

Sajnos azt látom, hogy az emberek kötögetnek mindenféle biztosítást, mert egy intézményben rásózzák, de fogalmuk sincs mit tartalmaz. Előbb kell tájékozódni és utána belemenni szerződésbe, mert utólag már nem tudsz ezen változtatni.

Természetesen ez nem a vásárló hibája, szóval ne vedd magadra.

Hívd fel őket és kérdezd meg, ha nem kaptál róla leírást, de sokféle változat van. Nem tudom összegben mennyi volt, de amiket én látok, hogy 3-5000 a plusz 3 év meg ilyenek, az kicsit gyanús, vagy legalábbis nem hiszem, hogy teljes körű.

2016. dec. 14. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

"A napokban hallottam róla hogy ez nem olyan mint a rendes garancia, tehát nem terjed ki mindenre."

Jól hallottad.

"Ugyan azokra vonatkozik mint a gyártásból eredő hibák mint amire a gyári garancia is kiterjed?"

Nem titkos, így ha megkérdezed, tuti elmondják vagy kaphatsz egy leírást róla.

2016. dec. 14. 22:36
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze, hát alapvetően én nem veszek úgy extra szolgáltatást, hogy nem tudom mi az. A neten meg elég csak beikszelni és plusz pénzért már a tied is.
2016. dec. 15. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!