Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi baj lehet a mikrómmal?

Mi baj lehet a mikrómmal?

Figyelt kérdés

Olyan mikróm van, aminek a kijelzője (amivel beállítani lehet és mutatja az időt lehet) kikapcsol, ha inaktív egy darabig és be van csukva az ajtó, aztán akkor kapcsol be, ha kinyitod az ajtaját.

Tegnap defrost helyett sima melegítést használtam és 4 perc alatt szénné égettem benne egy húst. Mivel nagyon büdös volt, éjszakára nyitva hagytam az ajtaját (így ugye nem tudott kikapcsolni a kijelzője.) Reggelre nem működött, nem kapcsolt be. Kihúztam a konnektorból, pihentettem kicsit, aztán mikor később megpróbáltam, akkor bekapcsolt, mikor nyitottam az ajtót, aztán később megint nem és ez így váltakozott. Mikor melegíteni próbáltam vele, beakadt a számláló és nem állt le a melegítés csak mikor kinyitottam az ajtót, de akkor le is kapcsolt az egész.

Most már egyáltalán nem akar bekapcsolni, hiába pihenttem. Most mit tudok ezzel csinálni?

(Megjegyzés: korábban már volt ilyen, hogy nem akart bekapcsolni, de akkor egyszeri pihentetés megoldotta.)

2016. nov. 29. 18:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Update: Most újra bekapcsolt, de mint eddig, melegítés közben lefagy a kijelző és nem áll le míg ki nem nyitom, de utána megint nem jó.
2016. nov. 29. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elromlott.
2016. nov. 29. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
De hogy, vagy mitől?
2016. nov. 29. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem láttál még defektes mikrót?

Kiment benne a proc valoszínüleg, a melegedéstől. De lehet egy kondi a tápban, kiszáradt.

2016. nov. 29. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!