Melyiket célszerűbb venni, ami hosszabb időt is kibír (kb 8-10év)?
Álló vezetékes porszívó vagy álló akkus porszívót?
Sajnos utóbbiról sok rosszat hallani az aksik rövid élettartalma miatt. Cseréjük vagy horror áron megy "jobbik" esetben vagy nem is kapni hozzá!
Javarészt szőnyegpadló és járólap felületének tisztírásához kellene. Tudnátok ajánlani megbízható és relatíve erős teljesítményű álló porszívót?

Köszi a választ!
Persze teljesen evidens sajnos, hogy úgy terveznek meg bármilyen eszközt, kütyüt vagy használati dolgot, hogy azt pár év múlva cserélni kelljen. (üzletpolitika)
Asszonyt szeretném meglepni karácsonyra egy álló porszívóval, de nem tudom hogy melyiket lenne célszerűbb megvenni?! Az álló kábeles vagy álló akkus porszívót?
Továbbá egy akkus masina képes e olyan teljesítményre mint egy hálózati áramró működő társa?

Ezt a fajta Electrolux gépet néztem ki, de csak azért mert 25,2V teljesítményű (electrolux család legerősebb gépe) és az akkumlátora könnyen egy mozdulattal cserélhető.
Nagyon bízok benne hogy képes lesz ellátni a funkcióját és valóban hozza majd az elvártakat. Közben találtam egy bemutató videót is róla.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!