Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a velemenyetek erről a...

Mi a velemenyetek erről a szagelszivorol? Mennyire hatekony?

Figyelt kérdés
[link]
2016. nov. 17. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Bármilyen elszívó akkor hatásos ha van levegő utánpótlás. Ugyanis egy tárt térből nem fog tudni akkora légcserét produkálni, mint akkor ha kinyitsz egy ablakot mellé.

Ráadásul a zajszint is erősen megemelkedik.

Én családi házban lakom. Vettem 80 ezerért egy döntött ernyős modellt, a leírás szerint jónak ígérkezett. Hát mire felszereltem, az én fülemnek marha zajos volt, visszaküldtem 14 napon belül.

Vettem egy gagyi semmilyen páraelszívót, kivettem a motort belőle, csak a szűrő maradt. A csőbe pedig kintre beraktam egy elszívóventilátort. Hangtalan az egész. Így árban olcsóbb volt, mint egy profi, alacsony zajszintű modell. És ha a motor elromlik, csak 15 ezer egy új, amit bármikor lehet kapni, szabvány csőméretbe való. A drága elszívók motorjai még drágábban szervizelnek, az olcsóké pedig eldobósak.

2016. nov. 17. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100% igy van!
2016. nov. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!