Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a véleményetek a robot...

Mi a véleményetek a robot porszívógépről?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van pár éve. Nagyon szeretem. az igazi nagytakarítást nem helyettesíti, de hét közben gyakran beindítom 1-1 szobában és elég jól feltakarít. De nem úgy mint amikor te benyúlsz a sarokba. Remélem érted mit akarok mondani.Ha hétvégén nincs kedvem porszívózni akkor is bekapcsolom. Az a baj hogy nem fér mindenhez igazán oda. De ahol jár ott jó munkát végez. Van hol kimondottan jó hogy van. PL a nappalinkban olyan l alakú kanapé van ami alá betud menni. Nagyon jól kitakarít alatta, én pl nem mindenhová férnék oda rendes porszívóval. Ha egész héten használom minden nap 1 szoba , akkor hétvégén nincsenek hajcsomók, szöszök tömege a padlón, így nem is kell annyit gályáznom. Viszont kell a másik porszívót is használni.
2016. nov. 1. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Az olcsók, azok nem takarítanak szinte semmit, tehát csak pénzkidobás.

A drágábbak mellett pedig ígyis-úgyis szükséges a humán munkaerő a nehezen elérhető helyek miatt.

Egy bejárónő többet ér.

2016. nov. 2. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, egy csinos fiatal bejárónő többet ér, mert az multifunkcionális, mint az ősrégi porszívó volt a Mónika!

[link]

Érdemes elolvasni:

Forrás: [link]

2016. nov. 3. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt már mindenki önmaga és a pénztárcája fogja eldönteni, hogy mivel szívatja ki. Erre egy gépet használ, vagy bejárónőt alkalmaz.
2016. nov. 3. 08:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2016. nov. 3. 17:21
 6/8 Szeder Katalin válasza:
Szerintem csak nagy helyiségekből álló, nem agyonbútorozott lakásba érdemes venni.
2016. nov. 6. 09:16
 7/8 anonim válasza:

Mi is használtunk egy CLEAN MASTER robotot de nem igazán vagyok vele elègedett.Lehet hogy nagyon egy kezdetleges, első generációs porszivót próbáltunk ki.

Az akkumlátor fèl èv alatt tönkrement,persze egyedi mèret ès nem lehetett venni hozzá.

A kis seprő tengelyère úgy feltekerte a hajszálakat hogy ollóval kellett kitakaritani.

Szőnyeg szèlèn nem tud fölmenni mert alámegy a kis seprő ès beszorul.

Sokáig tart mig felporszivózik,előre programozott minták alapján megy ès sokáig tart mire mindenhová eljut.

Vannak olyan magasságú bútorok amik alá pont beszorul, ès megáll.

Èn nem vennèk mègegyszer robot porszivót,ez ott pihen a szekrèny alatt ès ott is marad!

2016. nov. 12. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
nincs kezed nem tudsz porszivozni.az árábol vegye inkabb kenyeret.ne a ferjed pénzét szord.mert te ilyen kényességgel biztos nem dolgozol lusta dög
2016. nov. 19. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!