Ilyen esetben sincs ertelme kapszulas kavefozot venni?
Szerettem volna venni egy automata daralos kavegepet. Vannak hasznalt, de felujitott gepek, tobb ismerosunknek is van, allitolag nagyon jok.
Na de most kiderult, h ezek "nem szeretnek" gozolni, magyaran habos cappucinot, kakaot kesziteni. A szerelok csak a 2 kazanosokhoz ajanljak a gozolest, az meg joval dragabb is. Ujra 100ezernel vagyok, annyit meg nem akartam raszanni.
Na de most kerdezem en, minek vegyek 50ezerert egy olyan gepet, ami ismet csak kavet fozni tud? Oke, h finomabb, mint amit a regi Szarvasi vagy a kotyogos foz, de ezek szerint nem okosabb. (A Szarvasin mar nem mukodik a gozolo, ezert szerettem volna mast)
Szoval, arra gondoltam, h vennek egy kapszulas gepet. Hagyomanyos eszpresszohoz, tejes kavehoz hasznalnam a Szarvasit, viszont amikor szeretnek egy lattet vagy cappuccinot vagy epp a gyerek kakaot inna, akkor hasznalnam a kapszulat.
Ez igy hulyeseg? Nem nagyon tudom hogyan dontsek. Nem lenne minden nap hasznalatban a kapszulas, ezzel megnyujthato az elete? (Tobb helyen irtak, h 2 evet bir...ez nem tul kecsegteto)
Es milyen kapszulas gepet ajanlanatok? Arra gondoltam, h kb 30at raszannek a kapszulasra.
Vagy esetleg tudtok jo aron vhol 2 kazanos, automata Saecot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!