Nespresso kapszulás kávéfőző vagy egy Bosch darálós kávéfőző készít jobb minőségű és finomabb kávét?
Kapszulás kávéfőzőknek az az előnye, hogy azonnal tudsz konzisztens minőségű kávét főzni, ráadásul minden személynek olyat, amilyet kér.
Természetesen hagyományos kávéfőzővel is lehet készíteni minőségi, frissen őrölt kávéból legalább olyan jót, csak azzal többet kell szöszölni (illetve gourmet kávéfogyasztók szórakoznak még vízminőséggel, hőmérséklettel satöbbivel, de ennyire nem értek hozzá).
Nem tudja. Ritkán használod, napjában 2-3 alkalommal, és ez miatt elszaporodnak benne mindenféle állatkák.
A sok járatot, furatot, meg a jó ég tudja hogy mit lehetetlen kipucolni.
A baktérium kultúrák egyik legjobb táptalaja a kávézacc.
A kapszulásba csak a víz poshadhat bele maximum.
Szerintem nincs jobb a darálós kávéfőzőnél. A munkahelyemen volt olyan, isteni volt. Magánszemélynek viszont szerintem drága és macerás tisztán tartani.
A kapszulással az a bajom, hogy baromira nem környezetbarát.
Így nekem marad a kotyogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!