Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik az öblítő program a...

Melyik az öblítő program a mosógépen? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vettünk egy új mosógépet, és őszintén szólva baromi egyszerű meg minden, csak nem értek annyira hozzá. Használati utasítás van hozzá, csak éppenséggel se magyar, német, vagy angol szöveg nincs, csak ilyen török, cseh, meg portugál...

Mikor mostam az utolsó oszlopban nem állítottam be semmit, és a ruhák elég kemények lettek, és egyáltalán nem volt öblítő illatuk, csak nagyon nagyon halványan lehetett érezni. Melyik programmal tudnék öblítőzni? Mit állítsak be az utolsó oszlopba?

[link]

2016. nov. 14. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:

"Használati utasítás van hozzá, csak éppenséggel se magyar, német, vagy angol szöveg nincs, csak ilyen török, cseh, meg portugál... "

A vásárlás helyén érdeklődj, jár hozzá magyar nyelvű leírás.

2016. nov. 14. 20:22
 2/7 Vortrex ***** válasza:
A harmadik oszlopban az utolsó előtti ikon hasonlít legjobban az öblítésre, de ha rákeresel a neten a mosógép típusára és ,,manual" akkor jó eséllyel talál rá angol használatit.
2016. nov. 14. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
A vásárlás helyén követelj magyar nyelvű használati utasítást. Ha nem kapsz, a fogyasztóvédelemnél kell bejelenteni (ezt meg is lebegtetheted az üzletben).
2016. nov. 14. 23:22
 4/7 Salx Narval ***** válasza:
Utolsó oszlop alulról a második jel.
2016. nov. 15. 06:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tegnap írtam a cégnek e-mailt hogy nem volt magyar használati utasítás a dobozban, és még aznap egy bocsánatkérő levél mellé csatoltak PDF-ben egy magyar használati útmutatót. Nem tudom hogy ez nekem miért nem jutott előbb eszembe..hülye vagyok:D

Még egyszer köszönöm mindenkinek!:))

2016. nov. 15. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Zanussi ZWQ 61215 AW a típusa?

Van hozzá magyar nyelvűm, ha a bolt nem adna.

2016. nov. 15. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradtam...
2016. nov. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!