Mitől nem engedi az öblitő vizet (középső lefolyó) a gép öblités közben? Az előmosásra engedi be amibe ugye nincs öblitő folyadék
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 10:20
1/13 anonim válasza:
Nehéz lehet úgy fogalmazni, hogy a válaszoló még véletlenül se tudja, mit is kérdezel.
2/13 A kérdező kommentje:
lehet :-) az öblitő részbe nem folyik az viz
2016. nov. 11. 07:21
3/13 Salx Narval válasza:
Én azt hiszem kezdem érteni a kérdezőt. Ha jól értelmezem akkor a vegyszeradagoló tálcából nem mossa be a gépbe a cuccot ill az üres rekeszbe engedi a vizet. Itt több lehetőség is lehet, vagy rossz helyre öntöd az öblítőszert, vagy olyan programot indítottál el amelyiknél nincs előmosás, vagy jól csináltál mindent de tönkrement a gép programválasztó kapcsolója és nem csinálja végig a programot ill mást csinál a beállított helyett. Az első két lehetőséget könnyen ellenőrizheted ha előveszed a használati utasítást. A programkapcsoló hibáját is kifigyelheted ha más-más mosóprogramot is kipróbálsz, persze megjavítani nem tudod ahhoz szerelő kell.
4/13 A kérdező kommentje:
öblit csak öblitőszer nélkül. 13 éve mosok vele :-)
2016. nov. 11. 12:14
5/13 xgabox válasza:
Milyen mosógépről van szó? Pontos márka, típus.
6/13 A kérdező kommentje:
Bosch WFD 1660
2016. nov. 11. 13:00
7/13 xgabox válasza:
Mágnesszelep hiba, vezérlőpanel hiba, kontakthiba. Ha nem melegvizes akkor 2 db mágnesszelep irányítja a betöltés helyét.3. jelű főmosás, 2. jelű előmosás, 2+3 egyszerre: öblítés.
8/13 A kérdező kommentje:
igen. tegnap levettem a tetejét. 2 db bejövő cső van. ha elszoritottam az egyiket akkor a másikbol jött jobban a viz, de középre nem. valamit tudok én tenni?
2016. nov. 11. 14:00
9/13 Salx Narval válasza:
Cseréld fel a mágnesszelepeken a vezetéket ezek általában sarusak könnyen lehúzhatóak. Ha így működik, akkor rossz az egyik mágnesszelep. Ha van műszered rá is mérhetsz akkor nem kell átcserélni.
10/13 xgabox válasza:
Egyetlen olyan pont van a programban, amikor mindkét mágnesszelep feszültséget kap.Az öblítés utolsó vízbeeresztésénél. Ha előmosásnál az előmosáshoz enged vizet, főmosáskor a főmosáshoz, akkor a mágnesszelepek hibátlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!