Indesit IWC 7125 programhiba?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy használtan vettünk egy gépet egy jóhirű helyről, de az a baj, hogy a program nem vált át beinditottam üresbe is de mégsem csak mos ha akar tegyük fel 15 percesmosásra (10)-es program és mos akár több órán át, szép tisztára mos, de nem vált át azt nekem kell áttekerni, már az összeset végignéztem mindegyik programmal ezt csinálja egyedül ha utólag tekerem centrire akkor áll le. Valamint öblitéskor a mosószer adagolóbol szedi a vizet nem az öblitő helyéről. Nemtudom lehet hogy tényleg program hibája lenne vagy csak nemjól csinálok valamit?2016. nov. 14. 16:44
1/2 Salx Narval válasza:
Jól csinálsz mindent csak tönkrement valószínűleg a programváltó potmétre (regulátorkapcsoló) . Ezeknél az olasz csodáknál ez típushiba viszont jó hír, hogy nem kell az egész panelt cserélni csak a potit. Ha van egy ügyes elektronikában kicsit jártas ismerős akkor akár ő is kitudja forrasztani a panelből, viszont a poti beszerzése elég körülményes. A hőfok szabályozónak is ugyanolyan potija van ha kettőt felcseréli valószínűleg megjavul csak esetleg a hőfok fog kicsit eltérő értékben kapcsolni, ennek a mértékét érdemes első alkalommal ellenőrizni nehogy megfőzzön valamit, vagy túl hidegen mosson. Azért nem viszi be az öblítőszert sem mert a meghibásodott poti miatt mosóprogramot érzékel és a mosószert akartja beoldani.
2/2 A kérdező kommentje:
Közben megjavult, egy kedves ismerősöm jött és elmagyarázta, hogy a vízkieresztő csövet nem szabad lógatni, ezért a fürdőkádba folyik jelenleg, de tökéletesen működik. Ha valakinek hasonló problémája adódna, mint az ismerősöm is mondta s alakba kell elhelyezni a csövet mert sokat tesz.
2016. dec. 16. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!