Electrolux EWT 1020 típusú mosógépem nem viszi végig a programot, leáll mosás közben. Mi lehet a baja? Van valakinek ilyen típusú gépe? Magyar nyelvű leírásom sajna nincs hozzá.
Esőnek végig kell nézni az összes leeresztő helyen van e dugulás, a beeresztő helyen nem romlott e el a csap.
Vannak golyós csapok, amik műanyag tekerővel vannak ellátva. A ki be kapcsolásnál nem is lehet észrevenni, hogy kikopott és nem ad megfelelő nyomású vizet. A leeresztő pedig a szűrőnél, vagy akár a lefolyónál is el lehet dugulva, ami megzavarja a programot.
első: köszönöm szépen válaszod.
második: ha szerelő lennék, nyilván nem kérek tanácsot... okostóni
Az első vagyok.
Én is kihívtam a szerelőt, mert szintén programhibás volt a gép. Megnézte, és azt mondta, hogy az elektronikája ment ki, és nincs ilyen alkatrész a raktáron, de neki otthon van egy bontott. Mielőtt elment leszedte a szűrőt és a kifolyó csövet. Amíg vártam rá, megnéztem a szűrőt és a falban lévő szifont, hogy mennyire piszkos. Teljesen el volt tömődve. Kipiszkáltam egy csavarhúzóval, és kiszedtem vagy két maroknyi kócot, meg szeget és kis golyót, a szifonból. Összeraktam a szűrőt, és visszadugtam a lefolyót a szifonba és kipróbáltam a mosógépet. Tökéletesen működött. Kb két óra múlva jött a szerelő, és neki akart állni a munkának. Mondtam, hogy nem kell, mert a gép rendesen dolgozik. Akkor a kiszállási díjat kérte, ami 4500 Forint. Mondtam, hogy azt sem fizetem ki, mert még a hibát sem ismerte fel, és egész mást akart kicserélni. Azóta is működik a gép rendesen. Ennek másfél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!