A szárítógép mennyire kíméletlen a ruhákkal? Érdemes venni? És ha igen milyet?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a kondenzációs, hőszivattyús különbségeire és leginkább arra, hogy a ruhákkal egyáltalán kíméletes-e? Vagy inkább ez csak marketing arra, hogy vegyél egy ilyen gépet, költs el 150 ezret, érezd jól magad, de vásárolj még több göncöt, mert szana-szét szárította a 3 hónapos vadonatúj pólód/nadrágod?! Megerősítene valaki ebben a kérdésben? Merjek venni egy ilyen gépet?2016. nov. 1. 11:12
1/5 JulesM111 

válasza:

Mint kb. ahogy egy mosógép "nyírja" a ruhákat. Meg kell tanulni megfelelően szárítani, és kész is van a kérdés, természetesen a tanulási fázisban lesz áldozat ;)
Melyiket vedd? Amelyikre van pénzed. A hőszivattyús-kondenzációs nem annyival jobb, mint a szimpla kondenzációs.
2/5 anonim 

válasza:

Én 2011ben vettem egy akkor 6 éves bosch kondenzációs gépet a vaterán 20ezerért, életem legjobb befektetése volt (naponta mosok), majdnem sírtam, amikor 1 hete nem akart bekapcsolni, de szerencsére a konektor döglött meg, nem a szárító :)
Ha a ruhavímke szerint használod, akkor nem árt a ruháknak
3/5 anonim 

válasza:

Ja és légkivezetéses és kerekajtós gépet NE!
4/5 anonim 

válasza:

És még egy link: [link]
Én innen vettem már 180ezres hűtőt is, nagyon korrektek
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hasznosak voltak! Talán a Jézuska akkor beteszi a fa alá! :D Szép napot nektek!
2016. nov. 1. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!