Mi lehet a baja a mosogatógépemnek?
Figyelt kérdés
Az alig 1-2 éves Bosch mosogatógépemet 2 hónapig nem használtuk költözés miatt, ma kötöttük ba, de nem működik. Elindult, elöblítette az edényeket aztán arra lettem figyelmes, hogy csönd van. Nem kapcsolt ki, csak nem mosogatott. Idővel a kijelzőn a kis csap melletti led világított. Kinyitottam és nem eresztette le az előmosáshoz használt vizet. Hiába reseteltem, akkor sem eresztette le. Újrainditáskor is kiereszti a maradék vizet, de most akkor sem. A csövek a helyükön, a csap megnyitva. Mi baja lehet? Eldugult valami? Hallom hogy szívná, dolgozik de nem történik semmi. Mit csináljak? Nem tudom hová tettem a leírását. Bosch SMS40E32EU a márkája.2016. okt. 25. 21:45
1/5 anonim válasza:
Itt találtam leírást:
Az első HU (10-ik) szerint ha az a led világít és ahogy írod, nem ereszti le a vizet, akkor a leglogikusabb az lehet, hogy a szennyvízelvezető cső el van dugulva.
De olvasd át a többi hibaleírást is, hátha.
2/5 anonim válasza:
Ok, ez a link nem jó.
Itt van egy "kapcsolódó dokumentumok" tab, és a leírások link odavisz, ahonnan le lehet tölteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem. Ez is gond lehet?
2016. okt. 29. 10:09
5/5 anonim válasza:
Gond, mert van egy érzékelő az aljában,ha víz kerülne az alsó tálcába, leállítja a gépet, ezt jelenti többek között) a vízstop. A kőműveseknek van vízszintezője, aannak segítségével könnyen be lehet állítani. A lányomnál elfelejtettük, onnan van az ismeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!