Xyzszs kérdése:
Mi lehet a baja a mosogatógépemnek?
Figyelt kérdés
15 hónapja vettem egy Electrolux mosogatógépet.Az elején gyönyörúen mosogatott,mostanában viszont fehér foltok vannak az edényeken,poharakon.Már próbáltam mindenféle tabletát,állítottam az öblítőn is,só is van benn,de még mindig csúnyán mosogat.Vmi tippetek lenne?2012. aug. 20. 17:26
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy a tablettát ne a tablettatartó rekeszbe rakd, hanem simán dobd bele a gép aljába. Ha akkor is foltos, akkor nem tudok mit mondani, de ha nem maradnak foltosak, akkor nem nyit ki időben a tablettás rekesz és nincs ideje a tablettának rendesen feloldódni. Én kb. 8 éve csak bedobom az aljába, mert nem nyílik ki a rekesz ajtaja.
2/3 anonim válasza:
Vegyél a Lidl-ben,vagy az Aldiban mosogatógép tisztító folyadékot. 5~600 ft. Öntsd bele,csinálj vele egy programot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Időközben rájöttünk a problémára és most már minden csilli-villi!
2012. aug. 25. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!