Hogy mukodnek ezek a mosogepek?
Figyelt kérdés
Otthon is es eddig minden hol ahol jartam elektronikusan kellett kivalasztani hogy pl. : mûszálast, vagy farmert vagy ilyeneket mosok vagy esetleg gyors mosas.... De itt h kell beallitani? Mit jelentenek a betuk? stb...?
2016. okt. 18. 20:31
2/6 anonim válasza:
:-D
egyre tobben tevesztik a guglit a gyakorival :-D
az az erzesem hogy egyesek mar a startlapot is a gyakorira allitjak mint fo kereso motor :-D
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj h olyan m*rh*k vagytok h nem fogjatok azt fel h nem az kell amit a gyártó ír, hanem h személyek h használják jól ...? Mi a bevált ...?
2016. okt. 19. 08:44
4/6 anonim válasza:
"De itt h kell beallitani? Mit jelentenek a betuk? stb...? "
Már a kérdést sem értem. Ez a te mosógéped, vagy úgy találtad? És mi tököljük ki neked? Főleg a "stb" zavar. Írjuk le, hogy működik? stb...
5/6 anonim válasza:
Hehehe :-D
Kicsike, én megmutatom hogy müködik. Mondd a címet. Távolról nem lehet...
6/6 anonim válasza:
Az 1es nagyon jót küldött, a tipushoz beirod az fl5105, és kiválasztod, hogy magyar nyelvű haszn. utasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!