Mit tegyek? Segítsetek.
Figyelt kérdés
Van ilyen fűtőtest a bojlerban annak van egy ilyen biztosítéka azt kicsapódott viszanyomtam közben pedig megrázott az áram vagyis erőssérgre inkább olyan volt mint az az elektronikus masszírozó nagyon erős kivitelben. lehet valami bajom? :S:S:S2010. ápr. 25. 12:54
1/6 anonim válasza:
áramütés után ne igyál vizet. ha ezt a kérdést feltetted, akkor élsz tehát megmaradsz.
2/6 anonim válasza:
bocsi pontatlan voltam. Ne igyál semmit egy óráig kb
3/6 anonim válasza:
Az mondjuk egy elég rossz kijelentés, hogy áramütés után írsz, tehát élsz így megmaradsz, hiszen áramütés után jó pár órával is bekövetkezhet a halál az áramütés következményeképpen, úgy, hogy addig tünetmentes az egyén. (a vér besűrűsödése miatt)
Mindazonáltal kis mértékű áramütés esetén ennek a veszélye igen kicsi.
4/6 A kérdező kommentje:
basszus ez nem hangzik jól és ittam utána vizet mert hát eéggé megijedtem, akkor érdemes lenne fölkeresni egy orvost vagy nem kell annyira aggódnom? a kézfejemig érhetett mert abban a pillanatban ott zsibbadt de nagyon gyorsan elrántottam.
2010. ápr. 25. 13:33
5/6 anonim válasza:
ez oltári. Akkor ha nem jó ötlet amit írtam akkor menj orvoshoz. Egyébként ha ivott már és az elektrolit háztartása nem készült ki, tehát nem halt meg, akkor semmi baja nem lesz. ha meg attól félsz, hogy meghalsz, akkor menj orvoshoz.
6/6 anonim válasza:
Hogy megnyugodj, hívd fel az orvosi ügyeletet, aztán majd jól megmondják, hogy igényel e ez orvosi felügyeletet, vagy sem, de minden bizonnyal azt mondják majd, hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!