Tyukanyó55 kérdése:
Fagyasztó szekrényt és hűtőládát szabad -e kitenni az erkélyre télen és nyáron?
Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék, mert vita tárgyát képezi családon belül, hogy ártalmas -e a fagyasztó szekrénynek és a hűtőládának, ha az erkélyen van tárolva, üzemelés alatt.
Nem beépített erkély - csak redőnyözött.-
Van-e valami műszaki előírás ez ügyben ??
Ha ártalmas- kérnék elfogadható magyarázatot is rá, mert a páromnak meg szeretném mutatni,- ha igen- ha nem - a választ.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 8. 17:04
11/11 gungasam válasza:
Én a fagyasztóládánkat vagy 10-15 évig az erkélyen tartottam minden gond nélkül..Keleti fekvése volt az erkélynek és erős napsütésben sötételő függöny lett elé húzva. Télen sem volt soha abból gond, hogy nem fagyasztana pl. mert amúgy is hideg a környezet. Gorenje volt míg élt. De az biztos, hogy vannak olyan hűtő-fagyasztó gépek amelyek a kapcsolt funkció miatt ha hidegben üzemelnek nem fagyasztanak.Ilyennel már én is jártam pórul a víkendházban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!