A Beko márkájú hűtőszekrény megbizható?
Találtam használtan egy ilyen kombinált hűtőt. Most olyan 5-6 éves. Tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy érdemes választás e.
Kitűnő állapotban van, azzal nincs baj.
"Én mint kereskedő"
"Nem vagyok a szakmában jelen pillanatban"
:) Kirúgtak, mi? :)
Amúgy nem értem, mi a bajod a tescos árufeltöltőkkel... Hja, hogy semmi, csak többre tartod magad náluk? :)
A helyzet az, hogy a hűtők sokkal jobban bírják, mint az a kereskedők megpróbálják beállítani. De nem baj. Valaki úgyis megveszi azt a hűtőt, hiába próbálod meg a kérdezőt eltántorítani.. És aki megveszi, az nem vesz (most) újat. És ez vagy a kérdező lesz, vagy más...
Hja, hogy most már nem az átlag gép sz@r, és romlik el 7 évente, csak a beko, mi? :)
Na idefigyelj te jellemtelen senki! Jössz az érveiddel, amiket megbuktatok, és akkor nem marad más, mint személyeskedni?!? Hát ki a lóf@sz vagy te?
Maradj már meg a tényeknél! Ha szerinted 7 éves korukra elromlanak a cuccok, miért csak a 15 éveseket dobják ki?
Erre válaszoljál! Ezzel tudnád alátámasztani az kijelentésedet, nem a multizással meg a zanussis kérdésekkel!
Úgyhogy elmész a pitsába az érdekvezérelt megnyilvánulásaiddal!
Ja, nem mintha számítana, de a multizással is mellélőttél. Sebaj.
Júúúúj a kivagyi mindenedet. Szerinted miért számít az, hogy másodállásban lomizásból élek-e? Azért, mert először árufeltöltőzöl, aztám multibetyárkodsz, aztán lomizol, még nem lesz igazad. Egyet árulsz el magadról, hogy csak a hiteltelenítés eszköze maradt a tarsolyodban. It's not the messenger, it' the message, stupid! ;)
Saját bevallásod szerint kereskedő vagy, tehát érdekelt fél. Ezért a véleményed nem lesz pártatlan, tehát akár figyelmen kívül is lehet hagyni.
Ugyanakkor az érv ellen, miszerint a meghibásodott, és (akár gazdaságilag) javíthatatlan, ezért kidobott készülékek nem 7 évesek, hanem mondjuk inkább 15, semmit sem hoztál fel. (Csak szánalmasan bohóckodsz a lomizással..) Pedig ha a gyártók 7 évre lövik be az élettartamot, akkor azért nagyjából 7 éves készülékeket kellene találnunk, ugye.. Meg sok 6 éveset is. (Hogy milyen arányban, ne menjünk bele, mert a készüléktervezéssel, a várható élettartam tervezéssel úgysem vagy tisztában. Egy kereskedőnek mondjuk nem is dolga ez. Az csak süketeljen, és adja el a szart drágán, azért fizetik.)
Jössz azzal, hogy nyugaton nem gond kidobni 4 évente a készülékeket, de arra, hogy ezt a cserét nem azért végzik, mert a régi elromlott, már megint nem hozol fel semmit.
Szóval bocs, de a tényeket és érveket kerülő személyeskedő megjegyzéseid nem méltóak a vitára. Úgyhogy hacsak nincs válaszod a témában feltett kérdésekre, veled befejeztem itt. Ja, és az offtopic zanussis és hasolnó kérdéseid sem érdekelnek. Ne vizsgáztass, ne leckéztess itt témába nem vágó kérdésekkel.. :)
A fene egyen már meg benneteket ostoba magyarfajzatok. Egy rohadt egyszerű kérdésből is ekkora perpatvart csináltok. Esküszöm már hányok böngészni fórumokat, ha érdekelnek a vélemények valamivel kapcsolatban, mert csak marni tudjátok egymást! Értelmes válasz meg sehol! Ennyi toleranciával tartozunk Európához, ez szégyen! És most mondjátok, ha nem tetszik, ne olvassam, de ez a téma a vélemények számára lett megnyitva, szóval ha nem tudjátok kontrollálni magatokat, irány ki a vízpartra acsarkodni!
A fene... innen se tudtam meg többet a BEKO márkáról. Menjetek a sunyiba!
Pááá!!!!!!
Kerüljétek nagy ívben a márkát!
Édesanyám novemberben vett egy új hűtőgépet. Nem kapcsolt ki, illetve már magasabb fokozaton be sem. Szervíz hívása, semmi..Majd egy hét után újabb ígérgetés, semmi. Újabb telefon, új szervíz, nem tudnak semmiről, nem adta át az infót a régi szervíz. Új szervíz kijön, kicserél egy elemet, semmi változás, újabb telefon kicserél 2. elemet, semmi változás.Nem írom tovább.. Lényeg a mai napig nem jó a hűtő, villanyszámla az egekben, már fenyegetőzik a szervíz, a 10.000 ft-os kiszállási díjjal, + a stílus is érdekes. Nagyon remélem hamarosan annyi lesz a cégnek. Mi megyünk tovább a békéltető testülethez, aztán kiderül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!