Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Beko márkájú hűtőszekrény...

A Beko márkájú hűtőszekrény megbizható?

Figyelt kérdés

Találtam használtan egy ilyen kombinált hűtőt. Most olyan 5-6 éves. Tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy érdemes választás e.

Kitűnő állapotban van, azzal nincs baj.

2010. ápr. 25. 09:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Tök jó, amikor idejön egy okos, teszkós árufeltöltő, aztán megmagyarázza a tutit...
2010. ápr. 25. 13:07
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

"Én mint kereskedő"

"Nem vagyok a szakmában jelen pillanatban"

:) Kirúgtak, mi? :)

Amúgy nem értem, mi a bajod a tescos árufeltöltőkkel... Hja, hogy semmi, csak többre tartod magad náluk? :)

A helyzet az, hogy a hűtők sokkal jobban bírják, mint az a kereskedők megpróbálják beállítani. De nem baj. Valaki úgyis megveszi azt a hűtőt, hiába próbálod meg a kérdezőt eltántorítani.. És aki megveszi, az nem vesz (most) újat. És ez vagy a kérdező lesz, vagy más...

2010. ápr. 25. 14:06
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Jaj Istenem, de birka vagy! Nem fogod fel, hogy baromira nem érdekel, újat vesz-e vagy sem? Egyszerűen a Beko egy határ xar és kész. Ilyen setét embereket nevelnek ki a multik...mint az okoskodó árufeltöltő. Köze semmihez, de szakembernek képzeli magát. Aztán még tanácsokat is ad. Gratulálok. Sebaj, majd a kérdező is rájön egy év múlva, ha ki kell dobni az általad olyan nagyra tartott szutykot. A Zanussi kérdésre tudod a választ, multibetyár?
2010. ápr. 25. 14:17
 14/23 anonim ***** válasza:
54%

Hja, hogy most már nem az átlag gép sz@r, és romlik el 7 évente, csak a beko, mi? :)

Na idefigyelj te jellemtelen senki! Jössz az érveiddel, amiket megbuktatok, és akkor nem marad más, mint személyeskedni?!? Hát ki a lóf@sz vagy te?

Maradj már meg a tényeknél! Ha szerinted 7 éves korukra elromlanak a cuccok, miért csak a 15 éveseket dobják ki?

Erre válaszoljál! Ezzel tudnád alátámasztani az kijelentésedet, nem a multizással meg a zanussis kérdésekkel!

Úgyhogy elmész a pitsába az érdekvezérelt megnyilvánulásaiddal!

Ja, nem mintha számítana, de a multizással is mellélőttél. Sebaj.

2010. ápr. 25. 14:36
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
Édes barátom, azzal kezdtem, hogy a Beko egy trágya. Ez persze elkerülte a figyelmedet De sebaj, mondd csak a magadét, gondolom Beko nagyker is vagy egyben. Képzetlenséged szépen átüt az okoskodásaidon. Nem azt mondtam, hogy MINDEN hűtő tönkre fog menni 7 éves korára, hanem azt, hogy a gyártók kb. erre lövik be a készülékek tartósságát. Ez ráadásul nem is egy új dolog, nem a múlt héten kezdték. Szövegértelmezés nem megy? Amúgy másodállásban lomtalanításból élsz? Hogy ilyen szép rálátásod van, miket tesznek ki a népek? Statisztikát vezetsz az életkorukról a kidobott gépeknek? Ne bohóckodj már. Mi a rossebet buktattál meg kicsicsillag? Volt egy véleményem amit azonnal lefikáztál, előtérbe tolva a vélt saját igazadat. Visszakérdezzek: te ki a faxom vagy? Nagy ember, ugye? A Zanussi kérdés csak amiatt lett bedobva, hogy bizonyítsd tájékozottságodat. Nem sikerült...ez van pajtás. Majd legközelebb. Sok salgót kell még letörölgetned addig. Mitől érdekvezérelt dolog azt mondani: egy hat éves Beko rizikós vétel? Majomparádé...
2010. ápr. 25. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Júúúúj a kivagyi mindenedet. Szerinted miért számít az, hogy másodállásban lomizásból élek-e? Azért, mert először árufeltöltőzöl, aztám multibetyárkodsz, aztán lomizol, még nem lesz igazad. Egyet árulsz el magadról, hogy csak a hiteltelenítés eszköze maradt a tarsolyodban. It's not the messenger, it' the message, stupid! ;)

Saját bevallásod szerint kereskedő vagy, tehát érdekelt fél. Ezért a véleményed nem lesz pártatlan, tehát akár figyelmen kívül is lehet hagyni.

Ugyanakkor az érv ellen, miszerint a meghibásodott, és (akár gazdaságilag) javíthatatlan, ezért kidobott készülékek nem 7 évesek, hanem mondjuk inkább 15, semmit sem hoztál fel. (Csak szánalmasan bohóckodsz a lomizással..) Pedig ha a gyártók 7 évre lövik be az élettartamot, akkor azért nagyjából 7 éves készülékeket kellene találnunk, ugye.. Meg sok 6 éveset is. (Hogy milyen arányban, ne menjünk bele, mert a készüléktervezéssel, a várható élettartam tervezéssel úgysem vagy tisztában. Egy kereskedőnek mondjuk nem is dolga ez. Az csak süketeljen, és adja el a szart drágán, azért fizetik.)

Jössz azzal, hogy nyugaton nem gond kidobni 4 évente a készülékeket, de arra, hogy ezt a cserét nem azért végzik, mert a régi elromlott, már megint nem hozol fel semmit.

Szóval bocs, de a tényeket és érveket kerülő személyeskedő megjegyzéseid nem méltóak a vitára. Úgyhogy hacsak nincs válaszod a témában feltett kérdésekre, veled befejeztem itt. Ja, és az offtopic zanussis és hasolnó kérdéseid sem érdekelnek. Ne vizsgáztass, ne leckéztess itt témába nem vágó kérdésekkel.. :)

2010. ápr. 25. 15:59
 17/23 anonim ***** válasza:
39%
Kerskedő, vagyis szakképzett eladó. Nem üzlettulajdonos, vagy agyker vezető. Mifelénk ezt takarja a kereskedő szócska. Nem árufeltöltő, vagy más, hasonló droid. De látom, nagyon szíven ütött ez a dolog az árufeltöltéssel, ezek szerint beletaláltam. :)) Tehát: semmilyen érdekem nem fűződik ahhoz, hogy a kérdés feltevője újat vesz, vagy használtat, az én bérem (ha éppen a szakmában dolgozom) nem ezen múlik. Továbbra sem értem, hogy miért olyan nagyon jók a Beko hűtők. A személyeskedést bőven te kezdted az érdekeltségem felemlegetésével. Vagyis meggyanúsítottál valamivel, amiről gőzöd sincs. Akkor mire fel csodálkozol, ha visszavágok? És sokadszorra mondom el: nem állítottam, hogy csak 7 évet mennének el a készülékek, csak annyira van prognosztizálva az idejük. Ezt sokadszorra sem fogod fel. Valamint: miért ne találhatnál 15 éves hűtőket? Attól még, hogy esetleg működnek, nagy valószínűséggel előbb rohadnak el mint 15, sőt: mint 7 év. Erre is volnának eklatáns példáim, de ezekre sem tudnál mást mondani csak szajkózni a 15 évet. Holott a szervizekben saját szememmel láttam az 1-2 éves gépeket ronggyá rohadva. Persze a motor még megy, de rajtad kívül nem sok ember nézeget ilyet otthon szívesen. Sebaj, az előre tervezett várható élettartamról nyilván nagydolgozatot írtál, és pontosan tudod, miről is beszélsz. Ha mégsem, akkor bátran vedd fel a kapcsolatot valamelyik nagy cég szervizesével, ők sokat tudnának mesélni. A nyugati vásárlási kultúrának semmi köze az elromláshoz, csakis a piacgazdasághoz. Ha minden gép elmenne 50 évig (ami nem lehetetlen ugye) akkor a kutya se venne kettőnél többet életében. Nem érdekem ezt állítani, sem jelen esetben, sem amúgy, de attól még tény marad sajnos. Ne aggódj, fogsz találni 6-7 éves gépeket is kidobva hamarosan. Miért? Mert az utóbbi években belépett gyártók sorra teszik el Kínába az üzemeiket, lásd Samsung, amiből eredeti Koreai gyártásút szinte nem is találsz. 15 évvel ezelőtt még sehol sem voltak a ma oly nagynevű(nek számító) gyártók a magyar piacon, mint az LG a Samsung vagy az Indesit, és sorolhatnám. Tehát nekik még nincsenek 15 éves gépeik idehaza. Továbbá: akik elsőnek megjelentek a honi piacon, nyilván nem a legxarabb termékükkel kezdtek bevonulni a piacra. Azok tartósabbak lesznek. De majd szépen elmúlik ez is, lásd Whirlpool, akik először olasz, majd cseh végül román hűtökkel örvendeztettek meg minket, ugyanazért az árért természetesen, de egyre rosszabb minőségben. Ezzel a tendenciával egyre jobban nőtt a panaszok száma, egyes márkák megítélése. Amúgy meg: egyre kevésbé divat hűtő- vagy mosógépet kitenni a lomtalanításkor, mikor beveszi az eladó cég, és ingyenesen elhozza, amikor az újat kiviszik, tehát ebből statisztikát felállítani nem nagyon lehet, mérvadót biztosan nem. Eléggé érvszerű voltam?
2010. ápr. 25. 16:31
 18/23 anonim válasza:
84%

A fene egyen már meg benneteket ostoba magyarfajzatok. Egy rohadt egyszerű kérdésből is ekkora perpatvart csináltok. Esküszöm már hányok böngészni fórumokat, ha érdekelnek a vélemények valamivel kapcsolatban, mert csak marni tudjátok egymást! Értelmes válasz meg sehol! Ennyi toleranciával tartozunk Európához, ez szégyen! És most mondjátok, ha nem tetszik, ne olvassam, de ez a téma a vélemények számára lett megnyitva, szóval ha nem tudjátok kontrollálni magatokat, irány ki a vízpartra acsarkodni!

A fene... innen se tudtam meg többet a BEKO márkáról. Menjetek a sunyiba!

Pááá!!!!!!

2011. márc. 29. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha téged az zavar, hogy véleményeket ütköztetünk, akkor talán nem egy vélemény-nyilvánító oldalt kellene böngészned. Ha ennél objektívebb információra van szükséged, akkor szerviz-statisztikákat kell összevadásznod a különböző márkákról. Nem lesz könnyű dolgod...
2011. márc. 29. 14:43
 20/23 anonim válasza:
100%

Kerüljétek nagy ívben a márkát!

Édesanyám novemberben vett egy új hűtőgépet. Nem kapcsolt ki, illetve már magasabb fokozaton be sem. Szervíz hívása, semmi..Majd egy hét után újabb ígérgetés, semmi. Újabb telefon, új szervíz, nem tudnak semmiről, nem adta át az infót a régi szervíz. Új szervíz kijön, kicserél egy elemet, semmi változás, újabb telefon kicserél 2. elemet, semmi változás.Nem írom tovább.. Lényeg a mai napig nem jó a hűtő, villanyszámla az egekben, már fenyegetőzik a szervíz, a 10.000 ft-os kiszállási díjjal, + a stílus is érdekes. Nagyon remélem hamarosan annyi lesz a cégnek. Mi megyünk tovább a békéltető testülethez, aztán kiderül..

2016. márc. 23. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!