A Beko márkájú hűtőszekrény megbizható?
Találtam használtan egy ilyen kombinált hűtőt. Most olyan 5-6 éves. Tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy érdemes választás e.
Kitűnő állapotban van, azzal nincs baj.
Persze az ártól függ, de nekem alapból nincs gondom a használt cuccokkal. Autót is mindig használtat vettem. A szüleim hűtője meg idősebb mint én, én 33 vagyok. Az automata mosógépet is 20 évesen cserélték ki, de csak mert tőlünk kaptak egy újabbat, ami szebb... :) A mosogatógépüket is használtan vették úgy 3 éve.
Szóval én nem hiszek ebben a 7 éves dologban, mert akkor már miért nem 1 év, mikoris lejár a garancia.
Most hoztam el két hűtőt nagymamám megüresedett házából. Egy fagyasztóláda, ami 87-es, tehát 23 éves, és egy sima hűtő, ami öregebb! Mindkettő jól működik. Azért egy hűtő nem olyan bonyolult szerkezet, hogy hipp-hopp elromoljon.
Szerintem vedd meg.
Nekünk ilyen fagyasztós Bekónk van. Eddig semmi gondunk nincs vele, bár még nincs 6 éves.
Az ártól függ, érdemes e megvenni.
Igaz hogy törökországban gyártják, de nem török vacak holmi mert amerikai érdekeltségű a tulaj cég.És szerintem az is sokat elárul a minőségéről hogy ma magyarországon csak a beko hűtőkre vállalnak 5 év garanciát(összes többire 2 év)!
Műszaki eladóként én rengeteg beko terméket eladtam már, de panasz még nem volt rá csak pozitív visszajelzés.
Azért azt érdemes megfigyelni, hogy lomtalanításkor nem 7 éves hűtőket dobnak ki... Úgyhogy innen szerintem elég jól lemérhető, hogy mennyi a gépek élettartama. Aki pedig ennél kevesebbet állít róluk, az valahogy érdekelt az új gép eladásában... Mi mással indokolnánk, hogy leginkább 15 éves hűtők vannak az utcára téve?!?
Na mindegy, ez az én véleményem. Én megvenném.
A fogy cikkeket nyugaton nem azért cserélik, mert elromlanak, hanem azért mert van újabb, modernebb, nagyobb, szebb. Ezért is élnek meg sokan abból, hogy nyugaton kilomtalanított tökéletesen működő tartós fogyasztási cikkeket hoznak be.
"Én mint kereskedő"
Mondtam, hogy az új eladásában érdekelt a fél... :) Hiába, válság van, minden eszközzel támogatni kell az értékesítést.. Csak ne bújtatnák ezt ilyen "önként segítek, csak hogy neked jó legyen" köntösbe!
"nem őrizgetném majd' egy évig a sarokban emiatt. Szóval ez nem érv."
És ennyi erővel nincs létjogosultsága a lomtalanításnak? Mert senki semmit nem őrizget? Háááát, elnézve az utcákat olyankor, azért az emberek mégiscsak őrizgetik. Ha nem a sarokban, akkor a sufniban, a tárolóban, a pincében, az anyósnál... Szóval talán mégis érv.
""Én mint kereskedő"
Mondtam, hogy az új eladásában érdekelt a fél... :) Hiába, válság van, minden eszközzel támogatni kell az értékesítést.. Csak ne bújtatnák ezt ilyen "önként segítek, csak hogy neked jó legyen" köntösbe!"
Csillagvirágom, ne beszélj már hülyeségeket jó? Nem vagyok a szakmában jelen pillanatban, lexarom, hogy mi a véleményed. Nekem nem lesz se jobb, se rosszabb, ha nem veszi meg, sőt, felőlem vehet naponta használtat. Nekem volt egy véleményem, te meg gyanusítgatsz, meg okoskodsz. Na akkor: a Zanussi tűzhelyeket hol gyártják? Magyar? Olasz? Vagy netán román? Ha már az USA érdekeltséggel dicséritek a Beko szutykot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!