Porszívó magától leáll, mi baja lehet? Először visszaveszi a teljesítményt elhalkul majd megáll, néha összevissza kapcsolgatja magát.
Figyelt kérdés
Egy electrolux 61eku01 1800w-os készülékről van szó.
Jó igazából tudom hogy nem itt fogja nekem valaki megcsinálni, és én sem fogom, csak egy műszaki dolgokban jártas ember tippelhetne mi lehet a gond. Igazából van másik szóval tényleg csak kíváncsi vagyok.
2016. szept. 25. 13:22
2/9 A kérdező kommentje:
Melyik alkatrész?
2016. szept. 25. 13:35
3/9 anonim válasza:
Biztos megmakkant a kábel és kontakthibás. Én első körben azt ellenőrizném.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Egyáltalán nem hasonlít arra mintha kontakt hibás lenne a kábel. Amikor összevissza megy nem úgy értettem hogy teljesen ki és bekapcsol..hanem olyan mintha a teljesítményt állítanám de hozzá sem nyúlok csak magától csinálja. Valamikor meg szépen leáll. De ha utána bekapcsolom úgy hogy meg sem mozdítottam se a gépet se a kábelt akkor bekapcsol. Szóval egyáltalán nem gondolnám hogy kontakthiba.
2016. szept. 25. 14:38
6/9 A kérdező kommentje:
Porzsák is vadi új benne.
2016. szept. 25. 15:06
8/9 anonim válasza:
Kontakt hiba. Ha elhiszed, ha nem. Tutira nem csoda.
9/9 anonim válasza:
Túlmelegszik a szabályozó áramkör. Más típusúval jártam én is hasonlóan.Nagyobb hűtőborda valamit segített. Az enyémben volt egy szellőztető ami levegőt fújt a bordára lehet, hogy ez dugult el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!