Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Grilles mikrónál hogy állíthat...

Grilles mikrónál hogy állíthatom be a teljesítményt?

Figyelt kérdés

Használtan vettem, nincs hozzá használati utasítás, a neten sem. Az előző az egy "sima" mikró volt. Ott be tudtam állítani az erősséget, és ugye az időtartalmat is. Meg voltak a szokásos opciók, hogy olvasztás, meg ilyesmi.

Itt van olyan, hogy: mikró, grill, convection, mikró+grill, és mikro+convection.

Egy leállító/törlő gomb, egy olyan amin egy kis súly ábra van, és amivel be lehet állítani az időt.

Próbáltam már a mikró és a grill funkciót is, de csak az időtartalmat tudom beállítani.

De azt nem tudja a mikró, hogy most egy nagy tál kaját vagy egy kis bögre kávét tettem bele.

2016. febr. 2. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Típus?

Fotó?

Valami?

2016. febr. 2. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Az van ráírva, hogy: Dimarson.

A képek:

[link]

[link]

2016. febr. 2. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Megnéztem több Dimarson készüléket, amin szabályozható a teljesítmény, azon POWER feliratú gomb is van.
2016. febr. 4. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor itt csak azt tehetem, hogy a nagyobb cuccokat több időre teszem be.
2016. febr. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!