Miért nem lehet jeges húst pl mikróban egyből első fokozatra tenni? Miért nem állíthatom egyből melegítésre?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 11:32
1/3 anonim válasza:
Mert az olvasztás és a melegítés között van egy kis különbség. Ha melegítesz akkor a külseje lehet megmelegszik egy kicsit, de a közepén ugyan úgy jeges lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor szar a mikrónk, mert kiolvasztásra raktam, a széle már kezdett főni, a belseje meg még jeges volt... szal semmi értelme a defrostnak, nem? :S
2010. febr. 7. 12:15
3/3 anonim válasza:
Nem sz@r, ez a mikrohullám egyik tulajdonsága, 3cm-ként változnak a hideg és meleg pontok, ezért vana forgó tányér, ami viszont semmit nem ér, ha középen van az étel, akkor hiába forog... Tehát próbáld ne középre tenni a kaját. Azt viszont "nem tudom" mire jó a deforst, őszintén szólva én még egyszer se használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!