UTÁLOM! Miért mos gyűrötten a mosógépem?
Figyelt kérdés
Whirlpool 6. érzék van, már vagy 6 éves, de mindig úgy mosott, hogy tiszta gyűröttek a ruhák, amikor kiszedem őket, és jól összetöri az anyagot!már mindenfélét kipróbáltam:egyensúlyállítás, kevés ruha, alacsonyabb centrifúga fokozat, hajtogatott ruha, vízlágyító, vasaláskönnyítő program, finommosó program bla-bla-bla, meg még ki tudja mi mindent!Annyira utálom, le akarom cserélni, mert az életem rámegy a vasalásra!Életem első fizujából vettem, tök megbántam!Segítsetek!!2010. ápr. 22. 14:10
1/7 anonim válasza:
Hát... nekem is ilyen van, én nem vasalok semmit, a párom is csak az ünnepi fehér ingjét.
Mondjuk nekem szinte csak pamut cuccaim vannak, bár úgy tudom, pont a műszálas gyűrődne kevésbé.
Én a fehérneműket, törölközőket, ágyneműt 40 fokon mosom, az 1000-res centrifugát tud.
Minden mást 30 fokon és 1200-as centrifugán mosok.
Azonnal ki szoktam venni, ahogy végzett, és kirázva, kisimogatva terítem ki. Blúzokat, ingeket felakasztom vállfára.
2/7 anonim válasza:
És nem használok semmit, sem öblítőt, sem Calgont, csak mosószert. A 30 fokos mosás 30, a 40 fokos 45 percig tart.
3/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs mi lehet, nekem is ilyen van, de soha nem gyűrött a ruha...:s
4/7 A kérdező kommentje:
én is mindig kiveszem, szépen, akkurátusan kiteregetek, de már az is gyanús, hogy amikor kiveszem a gépből őket, akkor teljesen meg van törve az anyag!lehet, hogy az én gépem hibás!Előtte is mostam otthon, szüleimnél, így tudom, mi a különbség, ott szinte alig kellett vasalni, itt meg már lassan ott tartok, hogy a bugyikat is :)Ráadásul a férjem minden nap inget vesz fel, alá pólót, hétvégén gallérosat, és meg olyan felsőket, amit otthon ha mosnék, tuti nem kéne vasalnom!Ráveszem a férjemet, hogy cseréljük le, mert ez így nem állapot!
2010. ápr. 22. 14:50
5/7 anonim válasza:
Én a helyedben keresnék egy szervízt, és megkérdezném, hogy mi okozhatja ezt? Mert látod, akik írtak, nem is említenek ilyesmit. Én egyébként arra tippelek, hogy nem kap rendesen vizet. Meglehet törve a csöve, el van vízkövesdve valami befolyó. A gép a meghatározott idő után továbblép, függetlenül attól, hogy volt e benne elég víz, vagy sem. Ez egy szárazon gyűrő mosógép lehet.
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem a vízzel van gond, mert mióta megvettem, már költöztem is, és az új lakásban is ugyanúgy mos.A szervízt megpróbálom, hátha megmondják mit tegyek!
Köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 23. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!