Lehet valamiképpen használni az indukciós főzőlapon nem indukciós edényt?
Nemrég költöztem koliba, ahol indukciós főzőlapok vannak, amiről senki sem tudott és mindenki hozta magával a saját kis edénykéit, amik közül egyik sem működik, így senki sem tudja használni. Gagyogtak valamit a mágnesről. Én is tudom, hogy hülyeség, de ha teszek egy mágnest az edény aljára, akkor bekapcsolhat? Abszolút új nekem ez a dolog, még nem találkoztam ilyennel előtte, de már nagyon jó volna valami főtt kaját is enni! Ha létezik valami trükk, amivel "átverhető" ez a lap, az nagyon jó lenne.
Előre is köszi!
Nem lehet.
Illetve lehet,csak tönkremegy a főzőlap tőle elég hamar, szóval nem érdemes kísérletezni.
A mágnest ne az edénybe tedd, hanem olyan edény kell, amit "fog" a mágnes. Ennyi a titka, ha pedig olyan edényt akarsz használni, ami nem mágnesezhető, akkor ahogy írták, kell egy vas alátét. Innentől gyakorlatilag mint egy mezei rezsó fog működni, szóval oda a jó hatásfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!