Qaywsxedc123 kérdése:
Tefal Subito kávéfőzőnél mit lehet lehet filterként használni?
Figyelt kérdés
A Media markt-ban vettem egy kávéfőzőt ithol kibontottam és nem volt benne filter!2016. aug. 24. 12:08
1/15 anonim válasza:
Hasznalati utasitas sem volt benne?
2/15 A kérdező kommentje:
De volt
2016. aug. 24. 12:21
3/15 anonim válasza:
Felhívod az üzletet, fognak segíteni.
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos Hollandiában vettem mivel ott dolgoztam és ajándéknak szántam anyumnak szóval nem tudom felhivni az üzletet.
2016. aug. 24. 12:27
5/15 anonim válasza:
A hasznalatiban nem irja mi kell hozza?
6/15 anonim válasza:
58.dik oldal, enek a tipusnak allando filterje van, vagyis nem kell hozza papir filtert venni hanem kimosni a sajat filterjet.
7/15 A kérdező kommentje:
A használatiban le irja, hogy hogyan kell be kapcsolni vizet hova kávét hova stb. Viszont nem irja, hogy mit kell akkor csinálni ha nincs benne filter.
2016. aug. 24. 12:35
8/15 anonim válasza:
57. oldal: lehet hasznalni 2-es vagy 4-es papir filtert, vagy az allando filtert (az gondolom valami muanyag szuro)
papir filter: fig.5 4. oldal
allando filter: fig.4 4. oldal
9/15 anonim válasza:
Szoval allando filtert kaptal a dobozban? Az a muagyag szuro kinezetu lesz.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem kaptam ez a probléma! Irja a használati utasitásban hogy tartozékok: állandó filter meg stb a többi amit ir minden meg van de a filter nincs benne!
2016. aug. 24. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!